Alles wat je moet weten over de kwantum klantenservice

Sta je op het punt iets te bestellen bij Kwantum en wil je weten wat je kunt verwachten van de klantenservice? Geen zorgen, ik heb precies hetzelfde meegemaakt en alles uitgezocht.

In dit artikel deel ik alles van contactopties tot klachtenafhandeling, zodat jij straks weet waar je aan toe bent. Blijf lezen, het wordt interessant!

Samenvatting

 • Kwantum klantenservice is goed bereikbaar via telefoon op 0900-2355926 of via het online contactformulier en e-mail, voor al je vragen over bestellingen en producten.
 • Je vindt antwoorden op veelgestelde vragen en handleidingen voor producten en diensten gemakkelijk op de Kwantum website, wat tijd bespaart.
 • Voor het indienen van klachten volg je een duidelijk proces op de Kwantum website, waarbij het bedrijf streeft naar een snelle en passende oplossing.
 • Kwantum neemt klantfeedback serieus en gebruikt deze om hun dienstverlening te verbeteren, met als doel de klantervaring te optimaliseren.

Bereikbaarheid en Contactmogelijkheden

Als je met Kwantum in contact wilt treden, staan er verschillende vlotte en toegankelijke opties tot je beschikking. Van een goed bereikbare telefonische klantenservice tot snelle online communicatiekanalen, je vragen en problemen worden efficiënt aangepakt.

Telefonische ondersteuning

Bellen naar de klantenservice van Kwantum is een fluitje van een cent. Heb je vragen over je online bestelling, wil je advies over producten of loop je tegen een probleem aan? Ik pak gewoon de telefoon en bel tussen 08:30 en 17:00 uur naar 0900-2355926 voor directe hulp.

De vriendelijke medewerkers staan klaar om al mijn vragen te beantwoorden, of ik nu thuis zit of onderweg ben.

Het contact opnemen kost niet meer dan de gebruikelijke belkosten en ik weet direct waar ik aan toe ben. Zo bespaar ik tijd en krijg ik snel de ondersteuning die nodig is. Mijn ervaring leert dat de telefonische hulp van Kwantum deskundig en efficiënt is, vooral handig als ik even snel iets wil weten of een specifieke vraag heb.

Online contactformulier en e-mail

Ik weet maar al te goed dat snel en makkelijk contact kunnen opnemen met een klantenservice goud waard is. Precies daarom heeft Kwantum een gebruiksvriendelijk online contactformulier op hun website.

Vul het in met je vraag of opmerking, en een medewerker van Kwantum komt er zo snel mogelijk bij je op terug. Je hoeft niet eindeloos te wachten aan de telefoon of in de rij te staan bij een Kwantum winkel.

Stuur je liever direct een e-mail? Dat kan natuurlijk ook. Pak je laptop, tablet of smartphone en stuur je bericht naar het opgegeven e-mailadres. Ik zorg ervoor dat mijn boodschap duidelijk is en vermeld alle relevante details zodat het team van Kwantum Nederland B.V.

mij effectief kan helpen. Maar laten we niet vergeten, naast e-mailen kun je natuurlijk ook heel wat antwoorden vinden bij de veelgestelde vragen – daar duiken we hierna in.

Veelgestelde Vragen en Hulpbronnen

Heb je snel een antwoord nodig? Kwantum’s online hulpbronnen staan bol van de informatie, zodat je vaak binnen enkele muisklikken vindt wat je zoekt.

Online FAQ voor snelle antwoorden

Ik heb gemerkt dat een goed georganiseerde FAQ-sectie cruciaal is voor elke webshop. Op de Kwantum help-pagina vind je snel een antwoord op je meest prangende vragen.

 • De FAQ – pagina verschaft direct antwoorden op veelvoorkomende vragen, waardoor je meteen verder kunt zonder te hoeven wachten.
 • Makkelijk navigeren door categorieën zoals bestellingen, betalingen en leveringsopties maakt het vinden van relevante informatie eenvoudig.
 • Duidelijke instructies voor het gebruik van kortingscodes en hoe je deze kunt toepassen bij het online shoppen besparen tijd en geld.
 • Uitgebreide uitleg over verzendmethodes, inclusief opties voor gratis afhalen of laten bezorgen, helpt bij het plannen van je aankoop.
 • Richtlijnen over ruilen en retourneren verduidelijken wat te doen als een artikel niet bevalt of niet aan de verwachtingen voldoet.
 • Veiligheidstips voor online privacy worden gegeven om te zorgen dat jouw gegevens beschermd blijven tijdens het surfen op internet.
 • Informatie over hoe Kwantum omgaat met cookies, web beacons en log files biedt transparantie over hun online practices.
 • Advies over hoe opt – out mogelijkheden werken voor advertenties geeft controle over welke persoonlijke data gedeeld wordt met adverteerders.
 • Duidelijkheid omtrent de privacy policy van Kwantum b.v., die conform de General Data Protection Regulation (GDPR) handelt.

Handleidingen voor producten en diensten

Nadat je de veelgestelde vragen hebt doorlopen, vind je misschien dat je meer informatie nodig hebt over een specifiek product of dienst. Kwantum zorgt ervoor dat je alle informatie bij de hand hebt met uitgebreide handleidingen.

 • Zoek en download de gebruikshandleiding direct vanaf de Kwantum website, waar je een schat aan informatie vindt over elk aangeboden item.
 • Volg stapsgewijze instructies voor het correct inmeten en plaatsen van raamdecoratie op maat, zodat je zeker weet dat alles perfect past.
 • Ontdek tips voor het onderhouden van jouw aankopen om de levensduur te verlengen en het meeste waar voor jouw geld te krijgen.
 • Profiteer van visuele montagehandleidingen die beschikbaar zijn via het online platform, compleet met illustraties om elke stap te verduidelijken.
 • Maak gebruik van gedetailleerde productbeschrijvingen en specificaties om ervoor te zorgen dat wat jij kiest werkelijk aan al jouw eisen voldoet.
 • Raadpleeg adviezen over hoe je kleinere problemen zelf kunt oplossen voordat je contact opneemt met de klantenservice, dit kan tijd besparen en is vaak heel eenvoudig.
 • Bekijk informatie over garantievoorwaarden en ontdek hoe Kwantum staat voor kwaliteit met hun laagste prijs garantie, wat essentieel is bij aankoopbeslissingen.

Klachten en Klantfeedback

Omarm de transparantie; Kwantum Klantenservice staat open voor jullie stemmen. Of het nu gaat om een klacht indienen of gewoon je ervaring delen, zij luisteren en streven naar verbetering met elke feedback die ze ontvangen.

Proces voor klachtenindiening

Ik heb zelf ervaring met het indienen van een klacht bij Kwantum en ik weet hoe belangrijk het is dat dit proces soepel verloopt. Daarom deel ik graag de stappen die je kunt volgen als je tegen problemen aanloopt.

 • Vind eerst de contactgegevens op de website van Kwantum onder het kopje ‘klantenservice’.
 • Maak vervolgens duidelijk wat het probleem is en verzamel alle relevante informatie, zoals bestelnummers of foto’s.
 • Neem telefonisch contact op via het nummer dat aangegeven staat of kies voor de online optie en vul het contactformulier in.
 • Beschrijf je klacht zo gedetailleerd mogelijk en voeg alle benodigde documentatie toe om je zaak te ondersteunen.
 • Verzend jouw klacht afwachtend op bevestiging; deze zou per e – mail moeten komen, zodat je bewijs hebt van indiening.
 • Ontvang een reactie met daarin de stappen die Kwantum zal ondernemen of een oplossing die wordt aangeboden.

Hoe Kwantum reageert op klantfeedback

Mijn ervaring leert dat Kwantum serieus omgaat met klantfeedback. Zodra ik een klacht indien, per e-mail of telefonisch binnen de gestelde termijn van 10 werkdagen, krijg ik vrijwel direct een bevestiging.

Ze laten merken dat mijn stem telt en dat ze bereid zijn te luisteren. Het team neemt vervolgstappen die in lijn zijn met hun privacybeleid en de klantvoorwaarden die op hun website staan.

Ze analyseren de verzamelde feedback en gebruiken deze gegevens om hun dienstverlening te verbeteren. Dit toont aan dat Kwantum niet alleen focust op het oplossen van individuele klachten, maar ook streeft naar verbetering van de algehele klantervaring.

Hun proactieve houding helpt bij het verlagen van de druk op hun klantenservice en speelt een cruciale rol in het versterken van de klantloyaliteit aan hun merk.

Extra Informatie en Diensten

Naast de basis van klantenservice biedt Kwantum ook een schat aan bijkomende informatie en diensten die jouw winkelervaring kunnen verrijken. Denk hierbij aan de achtergrond van het bedrijf, maar ook aan gebruikersbeoordelingen die je een compleet beeld geven van wat je kunt verwachten.

Informatie over het hoofdkantoor

Het hoofdkantoor van Kwantum staat in Tilburg, een bruisende stad bekend om zijn innovatieve industrie. Dit is de plek waar alle grote beslissingen worden genomen, van prijsbepaling tot productontwikkeling.

Het kloppende hart van Kwantum, waar strategieën en campagnes leven inblazen. Ik vind het boeiend om te zien hoe hier ons huiselijk comfort wordt vormgegeven.

Naast strategische beslissingen vindt hier ook de coördinatie plaats tussen de verschillende winkels en de online aanwezigheid. Bezoekers kunnen meer leren over de rijke geschiedenis van Kwantum en zijn moederbedrijf, Homefashion Group, door even rond te neuzen op onze website.

Dit hoofdkantoor is niet alleen het zenuwcentrum maar ook een bron van informatie voor wie meer wil weten over ons bedrijf.

Trustpilot beoordelingen en ervaringen van klanten

Vanuit het hoofdkantoor streeft Kwantum naar klanttevredenheid, en dit weerspiegelt zich ook in de Trustpilot beoordelingen. Meer dan 26.610 consumenten hebben hun ervaringen met Kwantum gedeeld op dit platform, waarbij de gemiddelde score een indrukwekkende 4 sterren is.

Dit toont aan dat klanten over het algemeen tevreden zijn over producten zoals PVC vloeren en gordijnen op maat. Maar ik zie ook dat er ruimte voor verbetering is, vooral als het gaat om de communicatie en bereikbaarheid van de klantenservice, aangezien sommige klanten aangeven hier problemen mee te ervaren.

Deze reviews geven mij waardevolle inzichten. Zo lees ik niet alleen over de kwaliteit van de producten, maar ook hoe klanten het proces van bestelling tot levering ervaren. En wanneer klanten naar het telefoonnummer van de klantenservice zoeken, begrijp ik dat directe ondersteuning soms beter kan.

Interessant is dat zelfs medewerkers hun mening niet onder stoelen of banken steken; zij delen openlijk hun kijk op de bedrijfscultuur, salarissen en werkdruk bij Kwantum. Dit alles helpt mij om continu te streven naar een betere service en klantervaring.

Voordelen van Kortingscodes en Promoties

Met de Kwantum kortingscode die ik bij Kwantum gebruik, bespaar ik direct op mijn aankopen. Het voelt altijd goed om minder te betalen dan de standaardprijs. Of het nu gaat om nieuwe gordijnen of een trendy lamp, elke korting telt.

Bovendien maken speciale acties zoals ‘gratis gelegd’ mij als klant extra blij, omdat ik niet alleen geld bespaar maar ook tijd en moeite.

Ik zorg altijd dat ik ingeschreven sta voor de Kwantum nieuwsbrief. Op die manier ontvang ik als eerste informatie over de nieuwste promoties en kan ik geen deal missen. De laagsteprijsgarantie geeft mij ook het vertrouwen dat ik nooit te veel betaal.

Het is simpel: binnen twee weken na mijn aankoop krijg ik het verschil terug als het ergens anders goedkoper blijkt. Met gemak vind ik een winkel in de buurt, want Kwantum is overal.

Conclusie

Sta je op het punt om contact op te nemen met de Kwantum klantenservice? Hou dan in je achterhoofd dat ze van maandag tot vrijdag voor je klaarstaan. Je bereikt ze snel via telefoon of e-mail, en de FAQ-sectie op hun website staat vol handige antwoorden.

Niet vergeten, indienen van klachten doe je het beste binnen 10 werkdagen. De feedback van klanten nemen ze serieus, dus deel gerust jouw ervaringen. Vergeet ook niet te profiteren van die fijne kortingscodes en promoties.

Maak vandaag nog gebruik van deze tips om jouw ervaring met Kwantum nóg beter te maken!

Veelgestelde Vragen

1. Hoe gebruikt Kwantum analytics voor hun klantenservice?

Kwantum gebruikt analytics om te begrijpen hoe klanten hun website via verschillende web browsers en netwerken gebruiken, wat helpt om hun klantenservice te verbeteren.

2. Zijn de privacy policies van Kwantum van toepassing op alle platforms?

Ja, de privacy policies van Kwantum zijn van toepassing op alle platforms, inclusief social media platforms, het internet, en zelfs wanneer je offline via servers contact opneemt.

3. Kan ik informatie over prijzen en advertenties op Taboola vinden?

Ja, op Taboola kun je informatie vinden over prijzen en advertising gerelateerd aan Kwantum voor zowel adverteerders binnen als buiten de European Economic Area.

4. Wat gebeurt er als ik Javascript uitschakel voor de Kwantum website?

Als je JavaScript uitzet kan het zijn dat sommige onderdelen van de klantenservice van Kwantum niet correct werken, zoals bepaalde functies op de website of in de social media platforms.

5. Hoe werkt Kwantum samen met The Trade Desk voor klantenservice?

Kwantum werkt samen met The Trade Desk om beter inzicht te krijgen in de bounce rate en kan zo effectiever communiceren met klanten die hun netwerken en servers gebruiken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *