Hoe kan ik inloggen op mijn Hornbach account?

Heb je moeite met inloggen op je Hornbach account? Je bent niet alleen; dit is een veelvoorkomende hindernis die ik ook heb ervaren. Maar geen zorgen, ik heb alle stappen uitgepluisd en deel nu een glasheldere handleiding met je.

Met deze gids word je door het hele inlogproces geleid, zodat je snel toegang krijgt tot alle voordelen van je account. Lees verder en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn!

Samenvatting

 • Bezoek de Hornbach website en klik op de ‘Inloggen’ knop om je e – mailadres en wachtwoord in te voeren.
 • Als je jouw wachtwoord vergeet, volg dan de stappen voor het resetten via de ‘Wachtwoord vergeten?’ pagina.
 • Maak een nieuw account aan door op ‘Account aanmaken‘ te klikken en je gegevens in te vullen voor alle voordelen.
 • Voor hulp bij inlogproblemen kun je de FAQ raadplegen of contact opnemen met de klantenservice van Hornbach.

Stapsgewijze handleiding voor inloggen

Als je al een account hebt bij Hornbach, laat me je dan begeleiden door het eenvoudige inlogproces. Het is slechts een kwestie van enkele klikken en het invoeren van jouw gegevens, en je hebt direct toegang tot alle voordelen die je Hornbach account te bieden heeft.

Bezoek de Hornbach website

Ga rechtdoor naar hornbachprofi.nl voor een wereld aan bouw- en klusmogelijkheden. Op deze site vind je een assortiment van meer dan 120.000 artikelen voor al je projecten. Of je nu een doorgewinterde professional bent of een weekendklusser, deze website is jouw startpunt voor alles wat je nodig hebt.

Voor extra gemak kun je de HORNBACH App downloaden. Zo heb je altijd je digitale kassabonnen bij de hand en profiteer je van de laagste prijsgarantie. Verken de site, ontdek de veelgestelde vragen over online bestellingen en laat je informeren door de privacyverklaring over hoe er met je persoonsgegevens wordt omgegaan.

Deze stappen zorgen ervoor dat ik goed voorbereid aan mijn projecten begin.

Klik op de ‘Inloggen’ knop

Eenmaal op de Hornbach website valt mijn blik direct op de ‘Inloggen’ knop, prominent aanwezig in de rechterbovenhoek. Met een simpele klik hierop verschijnt het inlogscherm, klaar om mijn e-mailadres en wachtwoord te ontvangen.

Dit is de poort naar mijn persoonlijke account, waar alle projecten en aankopen binnen handbereik zijn.

Ik zorg ervoor dat ik mijn gebruikersnaam precies invoer zoals geregistreerd staat, want die is identiek aan mijn e-mailadres. Zonder fouten voer ik mijn wachtwoord in, bewust van het feit dat te veel onjuiste pogingen mijn toegang tijdelijk kunnen blokkeren.

Met vertrouwen druk ik op ‘Verder’, klaar om de volgende stap in het proces te zetten: mijn gebruikersnaam en wachtwoord invoeren.

Voer je gebruikersnaam en wachtwoord in

Na het klikken op de ‘Inloggen’ knop, is de volgende stap simpel. Vul het e-mailadres in dat bij ons bekend is als je gebruikersnaam. Daarna typ je zorgvuldig het wachtwoord in dat je hebt gekozen voor jouw Hornbach account.

Het is belangrijk dat deze gegevens correct zijn, want alleen dan kun je verder.

Heb je de DigiD app al gedownload? Dan kun je ook die gebruiken om makkelijker en veiliger in te loggen. Het bespaart tijd en houdt je gegevens veilig. Mocht je toch ergens tegenaan lopen of even niet meer weten wat je wachtwoord ook alweer was, geen probleem! Vraag direct een nieuw wachtwoord aan en volg de stappen om weer bij je account te kunnen.

Zo blijft winkelen bij Hornbach altijd een fluitje van een cent.

Nieuw bij Hornbach?

Ben je nog geen lid van de Hornbach-familie? Geen zorgen, het aanmaken van een nieuw account is een fluitje van een cent en hieronder lees je precies hoe dat moet.

Registratieproces voor nieuwe gebruikers

Als je nog geen account hebt bij Hornbach, is het aanmaken ervan een fluitje van een cent. Met een paar eenvoudige stappen ben je zo klaar om te profiteren van alle voordelen.

 • Ga naar de Hornbach website en zoek de ‘Account aanmaken’ knop.
 • Klik hierop en vul het registratieformulier in met jouw persoonlijke gegevens zoals naam, adres en e – mailadres.
 • Kies een sterk wachtwoord om jouw account te beveiligen. Een goed wachtwoord bestaat uit letters, cijfers en speciale tekens.
 • Controleer of alle informatie die je hebt ingevoerd correct is. Verkeerde gegevens kunnen later voor problemen zorgen.
 • Accepteer de privacyvoorwaarden door het vinkje te zetten bij het desbetreffende vakje.
 • Druk op ‘Registreren’ om jouw account aan te maken.

Voordelen van een Hornbach ProfiCard

Als houder van een Hornbach ProfiCard geniet je van exclusieve voordelen die jouw aankopen en projecten niet alleen voordeliger maar ook efficiënter maken. Ontdek de speciale services en kortingen die alleen beschikbaar zijn voor kaarthouders.

Overzicht van kortingen en speciale services

Ik profiteer volop van de Hornbach kortingscode en speciale services met mijn Hornbach ProfiCard. Hier is een overzicht van wat ik allemaal kan benutten:

 • ProfiService op maat: Ik krijg toegang tot diensten die specifiek zijn aangepast aan mijn professionele behoeften, waaronder hulp van een deskundige.
 • Speciale aanbiedingen: Regelmatig ontvang ik exclusieve kortingen die niet beschikbaar zijn voor andere klanten.
 • Snellere afhandeling: Met de kaart heb ik recht op snelle service bij de kassa, zodat ik niet lang hoef te wachten.
 • Persoonlijke hulp: Er staan altijd experts klaar om mij te helpen met vragen over producten en projecten.
 • Bestellingen op rekening: Ik kan bestellingen plaatsen zonder direct af te rekenen, wat enorm helpt voor mijn cashflowbeheer.
 • Uitgebreide retourservice: Als iets niet helemaal voldoet, kan ik gebruikmaken van een flexibel retourbeleid.

Problemen met inloggen?

Heb je moeite met inloggen op je Hornbach account, lees dan verder voor handige oplossingen die ik voor je heb gevonden.

Wat te doen bij vergeten inloggegevens

Ik vergeet weleens mijn wachtwoord, en ik weet dat het iedereen kan overkomen. Gelukkig zijn er eenvoudige stappen die je kunt volgen om weer toegang te krijgen tot je Hornbach account.

 • Ga eerst naar de ‘Wachtwoord vergeten?’ pagina op de Hornbach website.
 • Vul je e – mailadres in dat gekoppeld is aan je account.
 • Controleer jouw mailbox voor een herstelmail van Hornbach; let op dat deze mail ook in je spamfolder terecht kan komen.
 • Klik op de link in de e – mail om een nieuw wachtwoord in te stellen.
 • Mocht je geen toegang hebben tot jouw e-mail of geen herstelmail ontvangen, controleer dan je mailserverinstellingen of probeer een ander e-mailadres als contactpunt.
 • Gebruik een betrouwbaar wachtwoordbeheersysteem om al jouw wachtwoorden veilig op te slaan en makkelijk terug te vinden.
 • Is de link voor het resetten van het wachtwoord verlopen? Vraag dan zonder zorgen nogmaals om het resetten via de website.

Contact opnemen met de klantenservice

Soms loop ik tegen problemen aan bij het inloggen op mijn Hornbach account. Gelukkig kan ik altijd contact opnemen met de klantenservice voor hulp.

 • Raadpleeg eerst de FAQ-sectie op de Hornbach-website, want hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen.
 • Kom je er niet uit, bel dan naar het nummer 088 505 11 11 om direct met een medewerker te spreken.
 • Geef duidelijk aan wat het probleem is; wees specifiek over eventuele foutmeldingen of issues die je ondervindt.
 • Zorg ervoor dat je jouw klantgegevens bij de hand hebt; dit versnelt het proces en helpt het personeel jou beter te assisteren.
 • Maak gebruik van het online contactformulier als telefonisch contact geen optie is; vul alle vereiste velden in voor een snelle afhandeling.
 • Stuur een e – mail als alternatief; soms is geschreven communicatie makkelijker om complexe problemen uit te leggen.
 • Wees geduldig na het versturen van een bericht; klantenservicemedewerkers streven ernaar zo spoedig mogelijk te reageren.

Conclusie: Eenvoudig toegang tot je account voor een betere winkelervaring

Het is helder dat je met een paar simpele stappen snel in kunt loggen op je Hornbach account. Al die voordelen, zoals orderbeheer en persoonlijke aanbiedingen wachten op je. Met de duidelijke instructies ben je zo ingelogd en mis je nooit meer een aanbieding.

Mocht je toch tegen problemen aanlopen, dan staat de klantenservice klaar om te helpen. Pak deze kans voor een gestroomlijnde winkelervaring bij Hornbach en geniet van het gemak!

Veelgestelde Vragen

1. Hoe maak ik een Hornbach account aan?

Je kunt een Hornbach account aanmaken door op de website te gaan en de stappen voor het registreren van een nieuw account te volgen.

2. Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord voor Hornbach ben vergeten?

Als je je wachtwoord bent vergeten, klik dan op ‘Wachtwoord vergeten?’ en volg de instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen zodat je weer kunt inloggen.

3. Kan ik mijn Hornbach account gebruiken op alle apparaten?

Ja, zodra je een account hebt aangemaakt, kun je met je inloggegevens op verschillende apparaten bij Hornbach inloggen.

4. Waar vind ik hulp als ik problemen heb met inloggen op mijn Hornbach account?

Als je problemen hebt met inloggen, kun je contact opnemen met de klantenservice van Hornbach voor hulp en ondersteuning bij het oplossen van het inlogprobleem.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *