Hoe bereik ik de hema klantenservice?

Heb je een vraag voor de HEMA klantenservice maar weet je niet waar je moet beginnen? Ik snap het helemaal, want ik ben ook al eens in die situatie geweest. Daarom heb ik alle informatie verzameld om makkelijk en snel in contact te komen met HEMA.

In dit artikel leid ik je door de verschillende opties om jouw vragen beantwoord te krijgen. Lees snel verder en ontdek hoe simpel het is!

Samenvatting

 • Bel HEMA klantenservice op 020-224 2424 in Nederland of +32 (0)2 – 514 38 79 in België voor directe hulp.
 • Stuur een e – mail of gebruik het online contactformulier op de HEMA website als je een vraag per schrift wilt stellen.
 • Check de FAQ – sectie voor snelle antwoorden of neem contact op via sociale media zoals Facebook, Instagram en Twitter.
 • Voor specifieke diensten zoals verzekeringen en fotoservice heeft HEMA aparte klantenservicenummers voor persoonlijke ondersteuning.

De Verschillende Manieren om HEMA Klantenservice te Bereiken

Als je problemen of vragen hebt met betrekking tot HEMA-producten, zijn er verschillende toegankelijke routes om de klantenservice te contacteren. Vergeet niet dat elke methode is ontworpen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, afhankelijk van je specifieke behoefte.

Telefonisch contact

Heb je een vraag voor HEMA of wil je direct persoonlijk advies? Pak de telefoon en bel de klantenservice op 020-224 2424. De lijnen staan open voor iedereen die hulp nodig heeft met producten, diensten of gewoon meer informatie wenst.

Of je nu in Nederland of in België bent, er is altijd een nummer beschikbaar om te bellen. Voor Nederland is dit +31 (0)20 – 224 2424 en onze Belgische vrienden kunnen uitwijken naar +32 (0)2 – 514 38 79.

Bereid je voor op het gesprek door je klantgegevens bij de hand te houden. Dit maakt het makkelijker en sneller om je te helpen. Belkosten zijn gewoon de gebruikelijke tarieven, dus geen zorgen over extra kosten.

En of het nu gaat om een fotoboek maken, een wachtwoord aanvragen of vragen over ons cookie statement, we staan klaar om je te assisteren. Voor specifieke diensten zoals Europese zorgkaart aanvragen kun je terecht op het nummer 071 3641 832.

E-mail ondersteuning

Na het bespreken van telefonisch contact is het goed om te weten dat je HEMA ook kunt bereiken via e-mail. Dit kanaal is ideaal voor als je niet direct tijd hebt om te bellen of als je liever jouw vragen schriftelijk stelt.

Mijn ervaring leert dat het versturen van een e-mail naar de klantenservice effectief en makkelijk is. Je moet alleen even wachten, want HEMA Klantenservice handelt gemiddeld 2100 emails per week af en streeft ernaar elke mail binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Zorg ervoor dat je alle belangrijke informatie bijvoegt zoals je accountgegevens en wat je al ondernomen hebt.

Het is ook handig om te abonneren op de hema nieuwsbrief voor aanbiedingen en acties, en om je account aan te maken als je die nog niet hebt. Zo blijf je op de hoogte van de laatste updates en kun je eventuele ‘wachtwoord vergeten’ situaties snel oplossen.

Let wel op dat je e-mailadres correct is opgegeven, zodat ze je kunnen bereiken. En controleer altijd even de spamfolder; soms belanden antwoorden daar per ongeluk in. Met deze tips maak jij optimaal gebruik van de e-mailsupport van HEMA.

Live chat optie

Het lijkt erop dat HEMA momenteel geen live chat ondersteuning biedt. Ik begrijp dat direct contact met een medewerker via een chatfunctie gemakkelijk en efficiënt kan zijn, vooral als je snel antwoord wilt op je vragen.

Maar geen zorgen, er zijn andere betrouwbare manieren om de klantenservice te bereiken wanneer je hulp nodig hebt.

Je kunt altijd telefonisch contact opnemen of de e-mail ondersteuning gebruiken om je problemen voor te leggen. Elk van deze opties is ontworpen om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, of je nu vragen hebt over het aanmaken van een account, een winkel wilt vinden of informatie nodig hebt over cookies.

En naast deze methoden blijven de sociale media kanalen beschikbaar voor assistentie; daar gaan we hierna dieper op in.

Sociale media kanalen

Als de live chat optie niet helemaal is wat je zoekt, kun je ook terecht op onze social media kanalen voor ondersteuning. Met een simpele klik kom je in contact met de klantenservice via platforms als Facebook, Instagram en Twitter.

Stel je vraag en vaak krijg je sneller antwoord dan je denkt!

HEMA is actief op diverse sociale netwerken, zoals TikTok, YouTube en zelfs Pinterest. We staan klaar om je te helpen met vragen over een account aanmaken, een winkel vinden of informatie over onze populaire categorieën.

Deel je ervaringen, stel je vragen en krijg nuttige tips van ons serviceteam. We luisteren naar je feedback en werken voortdurend aan het verbeteren van jouw shopervaring bij HEMA.

Veelgestelde Vragen en Online Hulpbronnen

Om snel antwoorden te vinden op de meest uiteenlopende vragen, kan je terecht bij de uitgebreide FAQ-sectie van HEMA, dus neem zeker een kijkje voor efficiënte zelfhulp.

HEMA\’s veelgestelde vragen (FAQ)

Heb je een vraag over iets wat je bij HEMA hebt gekocht of wil je weten hoe iets werkt? Neem dan eens een kijkje bij de veelgestelde vragen op de HEMA website. Hier vind je snel en makkelijk antwoorden op vragen over bestellingen, algemene informatie, fotosoftware, garantie, levertijden, acties en digitale fotoboeken.

Het is alsof je een persoonlijke winkelmedewerker altijd bij de hand hebt, gewoon vanuit het comfort van je eigen huis.

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Geen paniek! Je kunt altijd het online contactformulier invullen en de klantenservice van HEMA schiet te hulp. Wil je liever via social media contact opnemen? Ook dat is mogelijk.

Met een paar klikken vind je via de winkelzoeker de dichtstbijzijnde HEMA-winkel met alle contactgegevens. Zo heb jij de vrijheid om op jouw manier met ons in gesprek te gaan. En natuurlijk, voor het snel vinden van een winkel is onze winkelzoeker superhandig; voer simpelweg je postcode en huisnummer in en je bent al onderweg.

Online contactformulier

Nadat ik door de veelgestelde vragen heb gebladerd, vind ik soms dat ik nog steeds een specifieke vraag heb die een persoonlijk antwoord vereist. Gelukkig biedt HEMA een eenvoudig te gebruiken online contactformulier aan op hun website, zodat ik direct mijn vraag kan stellen.

Ik vul mijn contactgegevens in, typ mijn vraag en druk op verzenden. Het is geruststellend om te weten dat ik binnen twee werkdagen een reactie zal ontvangen, of het nu gaat om een algemene kwestie of een specifiek probleem met schade.

Het gebruik van het online contactformulier voelt als een brug naar persoonlijke hulp. Zonder te hoeven wachten aan de telefoon, krijg ik de ondersteuning die ik nodig heb vanuit het gemak van mijn eigen huis.

En als ik de voorkeur geef aan face-to-face interactie, gebruik ik gewoon de optie ‘vind een winkel’ om uit te zoeken waar ik dichtbij terecht kan voor direct contact met de klantenservice.

Deze digitale optie maakt het makkelijk om in contact te komen met HEMA, waarbij alle noodzakelijke informatie overzichtelijk en snel verwerkt wordt.

Specifieke Diensten en hun Klantenservice

Ontdek hoe je voor specifieke diensten zoals HEMA Verzekeringen of de fotoservice rechtstreeks contact kunt opnemen met de deskundige klantenservice die klaarstaat om je te helpen met elke vraag of probleem.

HEMA Verzekeringen

Ik weet dat het soms lastig kan zijn om je weg te vinden in de wereld van verzekeringen. Gelukkig maakt HEMA zorgverzekeringen het makkelijk voor mij en jou. Ze bieden gratis zorgadvies aan, wat echt een uitkomst is als ik vragen heb over mijn gezondheidsverzekering.

Ook kan ik altijd in mijn eigen polismap duiken om mijn verzekeringszaken zelf te regelen, zoals een schade melden of mijn polis wijzigen.

Hoewel HEMA Verzekeringen niet telefonisch te bereiken is voor algemene vragen, hebben ze een klantenservice die elke dag klaarstaat om mij te helpen met specifieke kwesties. Ik vind het fijn dat ik op verschillende manieren contact kan opnemen, zoals via de chat of e-mail.

En als ik kijk naar de prijs-kwaliteitverhouding, hoor ik bij een van de meest voordelige verzekeraars van Nederland. Dat is toch een geruststellend idee!

HEMA Fotoservice

Net zoals je kunt vertrouwen op HEMA voor je verzekeringen, staat de Fotoservice garant voor topkwaliteit herinneringen. Of je nu een fotoboek wilt samenstellen, een canvas wilt laten bedrukken of gewoon snel foto’s wilt afdrukken, ik bel naar 020-224 2424 en regel het in no time.

Service staat hoog in het vaandel en dat merk je: alle fotoproducten komen met een 100% tevredenheidsgarantie.

Mocht je vragen hebben over het creëren van een fotoproduct of de status van je bestelling willen checken, dan zijn er meer dan genoeg opties. Ik stuur een e-mail, vul het contactformulier in op de website, of stap gewoon eens binnen bij een HEMA filiaal.

In de winkels helpen ze je niet alleen met informatie, maar kun je ook direct ter plekke je foto’s laten printen. Ideaal voor als ik spontaan besluit mijn mooiste momenten vast te leggen!

Raamdecoratie service

Van fotolijsten naar gordijnen, bij de HEMA vind je meer dan alleen foto-oplossingen: ook voor raamdecoratie ben je aan het juiste adres. Heb ik op maat gemaakte jaloezieën of rolgordijnen nodig, dan bel ik met de klantenservice van raamdecoratie op 020 3114 150.

Ze staan me graag te woord op werkdagen van 8.30 tot 21.00 uur, en op zaterdag tot 18.00 uur.

Het is goed om te weten dat ruilen of geld terug krijgen bij raamdecoratie anders werkt dan bij een standaard aankoop. Er zijn specifieke stappen die ik moet volgen, wat de klantendienst mij precies kan uitleggen.

En als ik geduldig ben, komt mijn bestelling binnen drie tot vier weken binnen, hoewel het soms een week langer kan duren tijdens drukke periodes. Voor elke vraag over raamdecoratie krijg ik deskundige hulp bij HEMA, zodat mijn huis er straks precies uitziet zoals ik voor ogen heb.

Tips voor een Snelle en Efficiënte Klantenservice Ervaring

Een goede voorbereiding is het halve werk als je snel antwoord wilt van de HEMA klantenservice. Hier zijn enkele tips die je kunnen helpen tijdens het contact:

 • Zorg dat je bestelnummer of klantgegevens bij de hand hebt; dit versnelt het proces enorm.
 • Wees duidelijk en bondig in je vraagstelling om misverstanden te voorkomen.
 • Probeer eerst zelf antwoord te vinden op je vraag via de veelgestelde vragen sectie op de website, dit kan tijd besparen.
 • Vermijd piekuren door vroeg in de ochtend of laat in de avond contact op te nemen, wanneer het minder druk is.
 • Gebruik de live chat optie voor directe communicatie en snelle reacties van de klantenservice medewerkers.
 • Volg HEMA op sociale media en stel daar je vragen; vaak reageren bedrijven snel op openbare platforms.
 • Stuur bij complexere vragen een e-mail, zodat je alle details kunt meesturen en een uitgebreid antwoord kunt krijgen.
 • Blijf beleefd, ook als het langer duurt voordat je geholpen wordt; vriendelijkheid kan soms leiden tot een betere service.

Conclusie

Contact opnemen met de HEMA klantenservice is een fluitje van een cent. Je kiest het kanaal dat jou het beste ligt, of dat nu telefoon, e-mail, chat of social media is. Met de klok rond ondersteuning voor je verzekeringen, hoef je nooit lang te wachten op hulp.

Deze tips zorgen ervoor dat je efficiënt geholpen wordt en snel weer verder kunt. Laten we dus niet aarzelen en die klantenservice benaderen voor elke vraag of probleem!

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn de manieren om contact op te nemen met de Hema klantenservice?

Je kunt de Hema klantenservice bereiken via e-mail, telefoon of door een bericht te sturen via de website waar je ook basis editor opties kunt gebruiken om je vraag duidelijk te formuleren.

2. Heeft de Hema klantenservice ook te maken met cookies op de website?

Ja, als je vragen hebt over noodzakelijke cookies, statistische cookies of marketing cookies, kan de klantenservice je meer informatie geven en helpen met jouw instellingen.

3. Kan ik direct hulp krijgen van de Hema klantenservice bij technische problemen?

Zeker, als je technische problemen hebt op de website, zoals met cookies of de basis editor, staat de klantenservice voor je klaar om deze problemen op te lossen.

4. Hoe zorg ik ervoor dat mijn vraag aan de Hema klantenservice goed wordt begrepen?

Door je vraag kort en duidelijk te formuleren en relevante details te geven, zoals informatie over eventuele problemen met cookies of de basis editor, kan de klantenservice je sneller en beter helpen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *