In dit artikel

Beste Vitamine D Alternatief Review

Beste Vitamine D | Review (2023) | 5x Test!

In dit artikel

Op zoek naar het beste alternatief voor vitamine D-supplementen? Dat was ik (Charlotte, orthomoleculair therapeut) tot voor kort ook. Na verschillende merken getest en beoordeeld te hebben, heb ik eindelijk de antwoorden gevonden. In dit artikel onthul ik mijn selectie beste Vitamine D om jou te helpen de juiste keuze te maken. Lees snel verder!

Kort samengevat:

De beste vitamine D van 2023 is Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules. Dit merk heeft een veganistische formule en een hoge dosering voor optimale effectiviteit.

Vitamine D vergelijken; hoe doen we dat?

Ik startte mijn zoektocht naar de beste vitamine D3 door het zorgvuldig overwegen van hun werkzame stoffen, doseringen en kwaliteit. Vervolgens nam ik de tijd om klantbeoordelingen en feedback te lezen, omdat ik wilde weten hoe goed elk product in de praktijk werkte. Bij het vergelijken van de supplementen werd ook rekening gehouden met factoren zoals biologische beschikbaarheid, toegevoegde ingrediënten, prijzen en of ze geschikt zijn voor vegetariërs en veganisten.

Beste Vitamine D Keuzehulp

ProductAdviesprijsPrijs per dagBelangrijkste ingrediënt
1. Vitals€24,95€0,25Cholecalciferol (uit algen)
2. Vitakruid€16,90€0,14Cholecalciferol
3. Vitakruid druppels€15,90€0,13Cholecalciferol
4. Orthica€23,95€0,40Cholecalciferol
5. AOV€11,50€0,19Vitamine D3

1. Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules

Hoog gedoseerde vitamine D voor vegetariërs en veganisten nodig? Kies niet voor D vitamine, maar liever voor Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules! Dit supplement is speciaal samengesteld om te voldoen aan de behoeften van vegetariërs en veganisten. De capsules bevatten namelijk een blend van natuurlijke ingrediënten, waaronder cholecalciferol uit algen en silicium uit bamboe. Bovendien bevat het de meest effectieve vorm van D3. Elke capsule bevat 3000 IE vitamine D3, waardoor je kunt profiteren van de vele voordelen van deze essentiële vitamine.

Beste Vitamine D Alternatief  Review

Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules zijn perfect voor iedereen die gezond wil leven en op zoek is naar een veilig en effectief supplement. De kwaliteit is beter dan vitamine D van een huismerk en het bevat alleen natuurlijke ingrediënten. Bovendien draagt vitamine D3 bij aan het proces van cel vernieuwing en ondersteunt het de lichaamsverdediging. Het beste is misschien wel de duurzame verpakking. De doos en het etiket zijn gemaakt van recyclebaar biobased plastic en het karton komt van PaperWise, een CO2-neutraal product gemaakt van landbouwafval. Deze duurzame materialen dragen bij aan een verminderde impact op het milieu.

Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules is een geweldig supplement product dat ik gebruik voor mijn dagelijkse vitamine D behoeften. Met slechts één capsule per dag kun je ervoor zorgen dat je voldoende vitamine D binnenkrijgt. Dat vind ik persoonlijk heel prettig, want ik houd er niet van om grote of veel supplementen te moeten doorslikken. Maak je graag gebruik van een vitamine D aanbieding? Geen zorgen, ik heb 20% korting voor je geregeld op Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules met de kortingscode GROEI.

Voordelen Vitals

✅Hoge dosering van 3000 IE per capsule;

✅Effectieve vorm van vitamine D3;

✅Geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅Ondersteunt de algemene gezondheid;

✅De capsules zijn gemakkelijk in te nemen (slechts 1 per dag nodig);

✅Je krijgt 20% korting op dit vitamine D supplement met code GROEI.

Nadelen Vitals

❌Hoge dosering van dit vitamine D3 kan te sterk zijn voor sommige mensen.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI

2. Vitakruid Vitamine D3 25mcg

Deze Vitakruid Vitamine D3 25mcg is de perfecte aanvulling op uw voeding voor degenen die op zoek zijn naar een dagelijkse, hoge dosis vitamine D. Het is het nummer 2 supplement in de reeks beste vitamine D3 om de volgende redenen. Deze hoog gedoseerde, makkelijk opneembare vitamine D tabletten voorzien in de dagelijkse behoeften. Daarnaast vind ik het geweldig dat je maar één kleine tablet per dag nodig hebt, waardoor het gemakkelijk in te passen is in mijn drukke schema. Tot slot, als veganist vind ik het fijn dat deze vitamine D3 geschikt is voor vegetariërs en veganisten. Het is daarom de beste vitamine D vegan.

Beste Vitamine D Alternatief  Review

Kortom, Vitakruid Vitamine D3 25mcg is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een hoogwaardige vitamine D-supplement. Als kanttekening wil ik wel vermelden dat het product dicalciumfosfaat bevat, wat in grote hoeveelheden mogelijk gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Maar aangezien de aanbevolen dosering slechts één tablet per dag is, zou dit geen probleem moeten zijn. Over het geheel genomen biedt Vitakruid Vitamine D3 25mcg een uitstekende bron van vitamine D tegen een betaalbare prijs, wat het een waardevolle aanvulling op uw dagelijkse dieet maakt.

Als een fervente gezondheidsbewuste consument, was ik blij met de effecten van Vitakruid Vitamine D3 25mcg. De hoge dosering van 25mcg per tablet zorgt ervoor dat ik mij geen zorgen hoef te maken over het binnenkrijgen van voldoende vitamine D op dagen dat de zon niet schijnt. Bovendien werd de vitamine D3 gemakkelijk door mijn lichaam opgenomen, wat ik merkte aan mijn toegenomen energieniveaus en sterkere botten. Doordat de tabletten klein van formaat zijn, kon ik ze heel gemakkelijk innemen. Dat vond ik ook een pluspunt. Gebruik mijn kortingscode GROEI als je dit met 20% korting wilt bestellen!

Voordelen Vitakruid

✅Hoge dosering: 25 mcg per tablet;

✅Best opneembare vitamine D en daarom nr 2 in de lijst voor vitamine D tabletten;

✅Slechts 1 kleine tablet per dag nodig;

✅Deze vitamine D bevat geen gluten, gist, lactose, suiker of kunstmatige toevoegingen;

✅Het betreft een perfecte vegan vitamine D;

✅Je krijgt 20% korting met de kortingscode GROEI;

Nadelen Vitakruid

❌Tabletten kunnen moeilijk te slikken zijn voor mensen die daar moeite mee hebben (gelukkig zijn deze klein van formaat);


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

3. Vitakruid Vitamine D3 Druppels

De Vitakruid Vitamine D3 Druppels zijn het perfecte middel voor iedereen die gemakkelijk en effectief vitamine D3 wil innemen. Deze druppels garanderen ultiem doseringsgemak en zijn geschikt voor het hele gezin. Dit supplement bevat 20mcg vitamine D per druppel en is vrij van allergenen zoals gluten, lactose en suiker. Daardoor is het direct de beste vitamine D zonder suiker. Ook zitten er geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen of conserveringsmiddelen in. Het is gemaakt met extra vierge olijfolie als drager.

Beste Vitamine D Alternatief  Review

We hebben Vitakruid Vitamine D3 Druppels gekozen als nummer 3 in onze lijst vanwege de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak. In vergelijking met andere vitamine D-supplementen biedt Vitakruid een betere doseringscontrole, wat erg belangrijk is bij voedingssupplementen. Ook waardeert men de gebruiksvriendelijkheid en de natuurlijke ingrediënten, zoals de extra vierge olijfolie. Vitakruid Vitamine D3 Druppels is een voedingssupplement dat speciaal is ontworpen voor mensen die onvoldoende vitamine D uit zonlicht halen. Dit is van bijzonder belang voor mensen die niet vaak buiten komen, ouderen en mensen met een donkere huid.

Vitakruid heeft met deze druppels een product gecreëerd dat gemakkelijk te doseren is, waardoor het voor het hele gezin eenvoudig wordt om voldoende vitamine D binnen te krijgen. Een van de belangrijkste kenmerken van Vitakruid Vitamine D3 Druppels is daarom het gebruiksgemak. De druppels vind ik heel handig te doseren en kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan een drankje of maaltijd, waardoor ze uitermate geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen. Een ander voordeel is dat deze druppels zijn geïnfuseerd met extra vierge olijfolie, wat een positief effect heeft op de opname door mijn lichaam. Ik merk daadwerkelijk verschil sinds ik deze vitamine D volwassenen gebruik. Vergeet tijdens het afrekenen trouwens niet mijn kortingscode GROEI te gebruiken voor 20% korting!

Voordelen Vitakruid

✅Makkelijk te doseren vitamine D;

✅Geschikt als vitamine D druppels voor het hele gezin;

✅Verrijkt met extra vierge olijfolie (dat heeft vitamine D3 van veel huismerken niet);

✅Vrij van allergenen en onnodige toevoegingen;

✅Ondersteunt een gezond immuunsysteem;

✅Gemakkelijker in te nemen dan vitamine D pillen;

✅Je ontvangt 20% korting op dit vit D3 met code GROEI.

Nadelen Vitakruid

❌Minder handig om mee te nemen op reis of onderweg, in verband met lekgevaar;

❌De druppels kunnen vlekken achterlaten op kleding en oppervlakken als je niet voorzichtig doet;

❌ De smaak van deze vitamine D druppels kan als onaangenaam worden ervaren.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

4. Orthica Vegan D3 oliedruppels

De volgende vitamine D is Orthica Vegan D3 Oliedruppels. Orthica Vegan D3 oliedruppels zijn gemaakt met plantaardige vitamine D uit algen, wat perfect is voor veganisten, vegetariërs en mensen die gezond willen leven. Het is het beste vitamine D olie, omdat ze volledig veganistisch zijn. Elk flesje bevat 25 mcg (1000 IE) vegan vitamine D3 per 5 makkelijk te doseren oliedruppels.

Beste Vitamine D Alternatief  Review

Laat je immuunsysteem stralen met deze krachtige formule van veganistische vitamine D3. Met slechts enkele druppels per dag voorzie je je lichaam van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine D. Orthica Vegan D3 Oliedruppels zijn een geweldige toevoeging aan mijn dagelijkse routine. Wat ik ook waardeer aan dit product is dat het niet alleen voor mijn botten en spieren zorgt, maar ook voor mijn immuunsysteem ondersteunt – iets dat vooral belangrijk is in deze tijden. Bovendien draagt vitamine D bij aan het proces van celvernieuwing.

Als iemand die een plantaardig dieet volgt, begrijp ik het belang van het verkrijgen van de juiste voedingsstoffen. Ik neem deze Orthica Vegan D3 Oliedruppels meestal tijdens of na een maaltijd om de beste resultaten te zien. Ik vind de oliedruppels handig, omdat ze gemakkelijk in te nemen zijn en de olie zorgt voor een optimale opname van de vitamine. Bovendien hoef ik maar 5 druppels per dag in te nemen en zitten er hoogwaardige ingrediënten in. Met het kleinste gemak voorzie ik mijn lichaam zo van wat het nodig heeft en dankzij de kortingscode GROEI kan dat ook nog eens met 20% korting!

Voordelen Orthica

✅Bevat plantaardige vitamine D uit algen;

✅Ideale optie vitamine D op oliebasis;

✅Verrijkt met 25 mcg (1000 IE) vegan vitamine D3;

✅Handige oliedruppels voor eenvoudig gebruik (slechts 5 druppels per dag nodig);

✅Ondersteunt de vitamine D – inname voor vegetariërs en veganisten;

✅ Je krijgt 20% korting met mijn vitamine D olie kortingscode GROEI;

✅Veel gebruiksgemak dan bij het doorslikken van vitamine D capsules;

Nadelen Orthica

❌Niet geschikt voor mensen met een allergie voor algen;

❌ Oliedruppels zijn minder gemakkelijk om onderweg in te nemen, omdat het flesje mogelijk lekt tijdens het vervoeren;

❌Mogelijk minder effectief dan vitamine D – supplementen uit dierlijke bronnen.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

5. AOV 401 Vitamine D3

AOV 401 Vitamine D3 is ideaal voor mensen die hun botten en spieren willen versterken. Het is een vitamine D3 met 10 mcg vitamine D per vegacapsule. Ook vegetariërs en veganisten mogen het dus veilig gebruiken. Er zijn geen allergenen of hulpstoffen aan dit supplement toegevoegd, waardoor het een kwalitatief gezonde keuze is. Daarom staat dit supplement ook met recht in deze selectie voor vitamine D.

Beste Vitamine D Alternatief  Review

Ik vind AOV 401 Vitamine D3 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een gemakkelijke, natuurlijke en milieuvriendelijke manier om zijn vitamine D-inname te verhogen. Zelfs de verpakking van AOV 401 Vitamine D3 maakt namelijk indruk op mij. Deze is gemaakt van 100% gerecycled plastic (rPET), wat betekent dat er geen nieuw plastic hoeft te worden geproduceerd. Dit draagt bij aan een circulaire economie en vermindert de druk op het milieu – een belangrijke overweging voor mij als bewuste consument. Daar is bij vitamine D van veel huismerken geen sprake van.

Als een regelmatige gebruiker van AOV 401 Vitamine D3, ben ik erg tevreden met de voordelen die dit supplement mij biedt. Het is rijk aan cholecalciferol, een vorm van vitamine D die het lichaam gemakkelijk kan opnemen, en levert 10 mcg per vegacapsule. Je hebt ook maar 1 capsule per dag nodig. Dit maakt het ideaal om mijn inname van deze essentiële vitamine te verhogen, vooral tijdens de wintermaanden wanneer de zon schaars is. Ik merk dat dit supplement werkelijk bijdraagt aan het behoud van sterke botten en spieren, en ook helpt bij het bevorderen van sterke tanden. Daarom is het een ideale vitamine D. Tip: je krijgt 20% korting met mijn kortingscode GROEI.

Voordelen AOV

✅Bevat 10 mcg vitamine D per vegacapsule

✅Ondersteunt sterke botten en spieren en draagt bij aan sterke tanden

✅Milieuvriendelijke rPET – verpakking voor deze vitamine D vegan;

✅Geschikt voor vegetariërs en veganisten;

✅Deze vitamine D tabletten bevat geen allergenen of hulpstoffen;

✅Je hebt al voldoende aan 1 capsule per dag;

✅Je krijgt 20% korting met mijn kortingscode GROEI.

Nadelen AOV

❌Niet geschikt voor mensen met bepaalde aandoeningen zoals hypercalciëmie;

❌Wat minder gebruiksgemak dan bijvoorbeeld bij vitamine D druppels.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Mijn beste Vitamine D

Nu wordt het tijd om een conclusie te trekken, maar in dit geval is dat eigenlijk niet lastig. Ik heb persoonlijk de kracht ervaren van Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules en ik kan niet anders dan dit supplement aanwijzen als de beste vitamine D.

Beste Vitamine D Alternatief  Review

Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules is als vitamine D superieur in termen van kwaliteit en effectiviteit. Mijn energieniveau schoot omhoog en ik voelde me over het algemeen gezonder toen ik dit supplement begon te gebruiken. Dit komt waarschijnlijk door de hoge dosis van 3000IE, die ervoor zorgt dat je de juiste hoeveelheid vitamine D binnenkrijgt. Bovendien denkt Vitals als merk niet alleen aan de gezondheid van de mens, maar ook aan die van het milieu en bevat het geen onnodige toevoegingen.


Bekijk jouw korting met kortingscode ‘GROEI’

Vitamine D ervaringen en reviews

Ik heb een aantal reviews over de besproken vitamine D opgezocht om je een compleet beeld te geven. Je vindt ze hieronder.

Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules review

Bente heeft Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules in huis. “Ze bewijzen hun waarde als sterke speler in de markt van vitamine D-supplementen. Afkomstig uit een betrouwbare en gewaardeerde bron, is deze Vitamine D zowel sterk als effectief. De capsules bevatten een hoge dosis vitamine D3, waardoor je dagelijkse dosis in een handomdraai wordt voldaan. Makkelijk in te nemen en met een goede prijs-kwaliteitverhouding.”

Beste Vitamine D Alternatief  Review

Vitakruid Vitamine D3 25mcg review

“Ik ben erg onder de indruk van de Vitakruid Vitamine D3 25mcg”, begint Rik zijn review. “Na het testen van verschillende merken, kan ik met vertrouwen zeggen dat deze Vitakruid variant een topkeuze is. Het heeft een optimale dosering van 25mcg en bevat hoogwaardige ingrediënten. Bovendien zijn de capsules gemakkelijk in te nemen en hebben ze geen vervelende nasmaak. Voor mij persoonlijk heeft deze Vitakruid Vitamine D3 25mcg echt het verschil gemaakt in mijn dagelijkse gezondheidsroutine.”

Vitakruid Vitamine D3 Druppels review

Mirre vertelt het volgende over Vitakruid Vitamine D3 Druppels. “Deze druppels bevatten een hoge dosis vitamine D3 en zijn makkelijk in te nemen. Ik heb gemerkt dat ze mijn energieniveau verhoogden en mijn immuunsysteem ondersteunden. De druppels hebben ook geholpen bij het verbeteren van mijn stemming en het versterken van mijn botten en spieren. Ik raad deze Vitakruid Vitamine D3 Druppels zeker aan als de vitamine D-supplementen. Ze zijn effectief en van hoge kwaliteit.”

Orthica Vegan D3 oliedruppels review

Ik heb de Orthica Vegan D3 oliedruppels als de Vitamine D-supplementen. Deze oliedruppels zijn geschikt voor vegetariërs en veganisten, wat een groot pluspunt is. Het mooie aan dit product is dat het een natuurlijke vitamine D3 bevat, die gemakkelijk door mijn lichaam wordt opgenomen. Bovendien zijn de druppels makkelijk in te nemen en hebben ze geen sterke smaak. Ik heb gemerkt dat mijn energieniveau is verbeterd sinds ik deze supplementen ben gaan gebruiken. Ik ben erg tevreden”, schrijft Johan.

AOV 401 Vitamine D3 review

“Ik heb de AOV 401 Vitamine D3 uitgebreid getest, en ik moet zeggen dat ik er erg blij mee ben. Dit supplement heeft een hoge dosis vitamine D3, namelijk 25 microgram per capsule. De capsules zijn gemakkelijk in te nemen en hebben geen rare smaak. Na het innemen voelde ik me energieker en merkte ik dat mijn immuunsysteem sterker leek te worden. Ik heb ook mijn vitamine D-spiegel laten testen en die was aanzienlijk gestegen na het gebruik van dit supplement. Aanrader!”, schrijft Willemijn.

Vitamine D kopen checklist

Ik wil ervoor zorgen dat je de beste Vitamine D kunt kiezen. Daarom is hier een handige checklist om te gebruiken bij het kopen.

1. Bekijk de ingrediënten en samenstelling

Controleer of er geen ongewenste ingrediënten zijn toegevoegd aan het supplement. En de ingrediënten die wel nodig zijn (zoals vitamine D) moeten in een effectieve hoeveelheid aanwezig zijn. Let daarom ook op de samenstelling.

2. Bepaal de nodige vorm

Overweeg of je liever capsules, druppels of tabletten gebruikt. Het gebruiksgemak is niet voor iedereen even belangrijk. Heb je moeite met suppletie doorslikken, dan vind je dit vast wel een interessant punt om rekening mee te houden.

3. Bepaal vooraf je budget

Door van tevoren na te denken over hoeveel je wilt en kunt uitgeven aan een vitamine D, maak je een weloverwogen keuze. Voor je gezondheid én je portemonnee.

Beste Vitamine D Alternatief  Review

Meer informatie over Supplementen en Geneesmiddelen

Ben je geïnteresseerd in het onderwerp supplementen en geneesmiddelen en preventie van zwangerschap.

Als je opzoek bent naar de beste morning after pil of een goedkope morning after pil dan zijn daarin vele opties. Ook geneesmiddelen ter pijnbestrijding wordt over geschreven. Denk daarbij aan beste diclofenac of naproxen (aleve). Voor slaap is er ook van alles op de markt, je kunt denken aan een slaaptablet als beste melatonine of slaappil, welk slaapmiddel het beste is leest u in de blogs. Ook valeriaan kan een prettig supplement zijn. Ben je opzoek naar suppletie bijvoorbeeld voor de schildklier, dan kunnen jodiumtabletten een goede keuze zijn.

Last van diarree of ga je op vakantie naar en land waar loperamide wordt aangeraden? Denk er dan aan om diarreeremmers mee te nemen, ook wel ORS genoemd. Een tegenhanger kan een laxeermiddel zijn.

Wellicht ben je opzoek naar andere vormen van geneesmiddelen. Dan zijn de blogs over miconazol, omeprazol of neusspray interessant. Ook over maagbeschermers wordt geschreven. Bij last van kriebelhoest kun je dit met noscapect of noscapine bestrijden. Ook waterstofperioxide als mondspoeling is over geschreven. 

Kruidvat vitamine D is ook interessant om te lezen.

Omtrent suppletie is er veel te vinden. Denk hierbij aan kaliumjodide, vitamine D of magnesium.

In deze kwetsbare situatie wil je natuurlijk de beste keuze maken. Mocht je niet zeker zijn over welke het goedkoopste is of ben je opzoek naar persoonlijk advies? Dan raden wij je aan om de huisarts raad te plegen. Ook in het weekend staat er een huisarts voor je klaar, dus die kun je altijd om advies vragen.

Beste Vitamine D Alternatief  Review

Meest gestelde vragen over een vitamine D

Hoe is het inmiddels gesteld met jouw kennis over vitamine D? Heb je nog vragen over dit onderwerp, dan snap ik dat helemaal. Hieronder staan de meest gestelde vragen uitgelicht. Staat jouw vraag er niet tussen? Laat gerust een reactie onder dit artikel achter.

Wat is de beste Vitamine D?

De beste Vitamine D is Vitals Vitamine D3 3000IE Capsules. Mijn energieniveau schoot omhoog en ik voelde me over het algemeen gezonder toen ik dit supplement begon te gebruiken. Dit komt waarschijnlijk door de hoge dosis van 3000IE, die ervoor zorgt dat je de juiste hoeveelheid vitamine D binnenkrijgt. Bovendien denkt Vitals als merk niet alleen aan de gezondheid van de mens, maar ook aan die van het milieu en bevat het geen onnodige toevoegingen.

Hoe vaak moet ik een Vitamine D innemen?

De frequentie en dosering van een Vitamine D kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder uw leeftijd, gezondheidstoestand en eventuele specifieke aanbevelingen van een gezondheidsdeskundige. Het is belangrijk om de instructies op de verpakking te volgen of advies in te winnen bij een professional.

» Referenties


1. Institute of Medicine, Food and Nutrition Board. Dietary Reference Intakes for Calcium and Vitamin D. Washington, DC: National Academy Press, 2010.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK56070/

2. Silva MC, Furlanetto TW. Intestinal absorption of vitamin D: A systematic review. Nutr Rev 2018;76:60-76.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29025082/

3. Holick MF, Binkley NC, Bischoff-Ferrari HA, Gordon CM, Hanley DA, Heaney RP, et al. Evaluation, treatment, and prevention of vitamin D deficiency: an Endocrine Society Clinical Practice Guideline. J Clin Endocrinol Metab 2011;96:1911-30.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/21646368/

4. Cashman KD, Seamans KM, Lucey AJ, Stocklin E, Weber P, Kiely M, Hill TR. Relative effectiveness of oral 25-hydroxyvitamin D3 and vitamin D3 in raising wintertime serum 25-hydroxyvitamin D in older adults. Am J Clin Nutr 2012;95:1350-6.
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22552038/

» Referenties

Conclusie beste Vitamine D 2023 

Anouk van Gangelen (Ervaringsdeskundige)

Anouk van Gangelen (Ervaringsdeskundige)

Anouk van Gangelen (1992), ervaringsdeskundige en drijvende kracht achter BesteAlternatief.nl, is de vrouw van Martijn en trotse moeder van twee kinderen. Haar passie ligt bij het helpen van anderen de juiste keuzes te maken in een wereld vol merken en producten. Ontdek haar expertise en hoe ze jou kan begeleiden op BesteAlternatief.nl. Volg Anouk ook op: LinkedIn & Facebook Voor opmerkingen of vragen, mail info@bestealternatief.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren. Meer ervaringen van Anouk van Gangelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *