In dit artikel

Beste Luier Maat 7 Review 5x Test! 

Beste Luier Maat 7 | Review (2024) | 5x Test! 

In dit artikel

Kindjes worden snel groot. Daarom is het belangrijk dat je steeds de juiste maat luiers koopt. Nu kun je gaan voor de standaard luier 7, maar kijk nog even verder. Er zijn namelijk luiers 7 die ook heel interessant zijn. Bovendien kun je van kortingen profiteren, net zoals bij een luiers maat 7 aanbieding. Ben je er klaar voor om te ontdekken wat het beste luier 7 is en het beste luiers 7 plus? Dat is mooi, want we gaan beginnen!

Beste luier maat 7 2023: Mijn selectie 

  1. Beste luier 7 – Pampers Premium Protection Luier Maat 7
  2. Beste luiers 7 plus – Etos Woezel Pip Luiers Maxi Plus Maat 7
  3. Beste luiers maat 7 aanbieding – Pampers Premium Protection Luier Maat 7
  4. Beste luiers 7 jumbo pack – Pampers Baby Dry Luiers Maat 7

Luier maat 7 vergelijken; hoe doe ik dat? 

Er zijn verschillende factoren waarop ik luiers 7 zal vergelijken. Allereerst kijk ik naar de kwaliteit en het gebruiksgemak. Ook beoordeel ik elk luier 7 op de prijs en klantbeoordelingen. Na afloop van deze luiers 7 test weet jij wat je te doen staat en wat het beste is voor dit product. Let’s go!

1. Pampers Premium Protection Luier Maat 7 – beste luier 7, beste luiers maat 7 aanbieding

Ben je op zoek naar het beste luiers 7? Kies dan voor Pampers Premium Protection Luier Maat 7. Deze ultrazachte luiers zijn aangenaam voor een babyhuidje en bieden een unieke, comfort toplaag die ontlasting en urine weghoudt van de huid. De flexibele zijkanten passen zich aan het buikje van je baby aan – in tegenstelling tot een luier 7. Bovendien zijn de luiers van Pampers dermatologisch getest en gemaakt zonder de 26 EU parfumallergenen.

Pampers Premium Protection Luier Maat 7 biedt tot 12 uur bescherming tegen rondom lekken. En dankzij de urine-indicator die op een gegeven moment blauw kleurt, weet je wanneer het tijd wordt om je kleintje te verschonen. In 2021 werd Pampers nog verkozen tot nummer 1 beste luiers op Nederlandse kraamafdelingen. Zeg maar dag tegen een gevoelige, geïrriteerde en pijnlijke huid voor je baby als je voor Pampers kiest.

Voordelen Pampers

✅ Geschikt voor baby’s van 13+kg;

✅ In een maandbox zitten 120 luiers (en daar betaal je in verhouding minder voor);

✅ Superzachte luiers met urine-indicator;

✅ Drie absorberende banen: tot wel 12 uur droog blijven;

✅ Dermatologisch getest en zonder de 26 EU parfumallergenen;

✅ Luiers gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde materialen;

✅ Navelvriendelijke vorm, om het babybuikje te beschermen (betere pasvorm dan maat 7 luiers);

✅ In 2021 verkozen tot #1 luiers op Nederlandse kraamafdelingen.

Nadelen Pampers

❌ Pampers luiers zijn wel duurder dan een luier maat 7.


Klik hier voor de beste deal

2. Pampers Baby Dry Luiers Maat 7 – beste luiers 7 jumbo pack

Pampers Baby Dry Luiers Maat 7 zijn het beste luiers 7 jumbo pack. Je krijgt namelijk maar liefst 112 luiers in deze maand box. Zo heb je voorlopig voldoende in huis om je kleintje mee te verschonen. Bovendien is dit product voordeliger geprijsd dan de Pampers luiers die je hierboven aantrof. 

Waarom dit luiers 7 beter is dan de standaard luier 7? Omdat het een drievoudig beschermingssysteem heeft dat tot wel 12 uur beschermt tegen rondom doorlekken. De super absorberende kern neemt vocht onmiddellijk op en er zitten dubbele beschermranden rond de beentjes. Dankzij de flexibele zijkanten zit dit maat 7 luiers ook nog eens heel fijn voor je baby.

Pampers Baby Dry Luiers Maat 7 is dermatologisch en klinisch getest en bevat geen van de 26 EU allergenen. In tegenstelling tot luiers maat 7, beschikt Pampers over lucht doorlatende banen die de billen van je baby droog houden. Zo blijft er ook ’s nachts een fris en prettig gevoel achter en kan de huid ademen. En de motiefjes op de buitenkant van de luiers? Die staan gewoon heel vrolijk!

Voordelen Pampers

✅ Rekbare zijkanten met een dubbele beschermlaag;

✅ Zo zacht als katoen, maar bevat geen katoen;

✅ Ultra absorberend en biedt tot wel 12 uur lang bescherming tegen doorlekken;

✅ Met lucht doorlatende banen zodat de huid kan ademen;

✅ Geschikt voor baby’s van 15+kg;

✅ In een maand box zitten 112 luiers (en daar betaal je in verhouding minder voor);

✅ Dermatologisch getest en zonder de 26 EU parfumallergenen;

✅ Luiers gemaakt van zorgvuldig geselecteerde en gecontroleerde materialen.

Nadelen Pampers

❌ Wat duurder dan luiers 7, maar voor kwaliteit betaal je nu eenmaal meer;

❌ Uit reviews blijkt dat sommige baby’s uitslag krijgen van deze luiers.


Klik hier voor de beste deal

3. Etos Woezel Pip Luiers Maxi Plus Maat 7 – beste luiers 7 plus

Op zoek naar een luiers maat 7 plus? Dan zijn Etos Woezel Pip Luiers Maxi Plus Maat 7 wat je zoekt. Van het Etos huismerk, versierd met de vrolijke hondjes die bekend zijn van tv. Waarom je beter dit product kunt kopen dan een luier maat 7, is vanwege de volgende redenen. 

Zo heeft Etos Woezel Pip Luiers Maxi Plus Maat 7 een goede pasvorm en ultra absorberende, lucht doorlatende kanalen. Deze nemen vocht op en houden de babybillen langer droog. Zo wordt de huid van je kindje tot wel 12 uur beschermd, ook gedurende de nacht. Ze zijn bovendien voorzien van een zachte klittenbandsluiting. Daardoor laat je ze gemakkelijk aansluiten op de lichaamsvorm van je kindje. De elastische, rechtopstaande randjes langs de beentjes voorkomen doorlekken. Deze luiers zijn bovendien eco friendly, dermatologisch getest en dragen het Allergy Certified Label.

Voordelen Etos

✅ Geschikt voor baby’s en kinderen van 16+kg;

✅ Beter dan luiers maat 7, want 

✅ Eco friendly, dermatologisch getest en anti-allergie luiers;

✅ Goede pasvorm en beschermen tot wel 12 uur lang;

✅ Met een zachte klittenbandsluiting en elastische, rechtopstaande randjes rond de beentjes;

✅ Met lucht doorlatende kanalen voor droge billetjes;

✅ Redelijk scherp geprijsd.

Nadelen Etos

❌ Wel nog steeds prijziger dan luiers maat 7;

❌ In verschillende reviews in te lezen dat de luiers toch doorlekken.


Klik hier voor de beste deal

4. Pampers Harmonie Maat 7

Op nummer 4 staan Pampers Harmonie Maat 7 luiers als luier maat 7. Waarom nog een Pampers product als luiers 7? Omdat dit merk nu eenmaal veel variatie aanbiedt. Zo is Pampers Harmonie Maat 7 een maand box met 111 luiers, geschikt voor kindjes van 13+kg. Ze zijn hypoallergeen (ontworpen om het risico op allergieën te verminderen) en dermatologisch getest. De materialen van natuurlijke oorsprong zijn daarbij een extra pluspunt. Daardoor kan zelfs de meest gevoelige babyhuid goed reageren op dit luiers maat 7.

Pampers Harmonie Maat 7 is vergelijkbaar met een luiers 7 plus jumbo pack, vanwege de inhoud. Echter zijn deze luiers gemaakt van hoogwaardig katoen en zachte, plantaardige vezels. Ze houden de babybillen tot wel 12 uur lang droog en bevatten geen parfum, lotion of een van de 26 EU allergenen. De urine-indicator geeft bovendien aan wanneer het tijd wordt om je baby te verschonen.

Voordelen Pampers

✅ Vrij van parfum, lotion en de 26 EU allergenen;

✅ Beschermt tot wel 12 uur tegen doorlekken;

✅ Dermatologisch getest en hypoallergeen, om allergische reacties te verminderen;

✅ Materialen van plantaardige oorsprong, zoals hoogwaardig katoen;

✅ Er zitten maar liefst 111 luiers in de verpakking.

Nadelen Pampers

❌ Deze luiers zijn als maat 7 luier wel prijzig.


Klik hier voor de beste deal

5. Huggies Luiers Maat 7 

En tot slot Huggies Luiers Maat 7 als luier maat 7. Met de keuze uit 102 luiers in een verpakking, is dit een goed luiers maat 7. Huggies is geschikt voor kindjes van 15 tot 30kg die lekker bewegen en actief zijn. Terwijl jouw kleintje de wereld gaat verkennen, zorgt Huggies voor droge billen en een droge broek. De luiers zijn comfortabel en veilig en hebben een elastische tailleband. Daardoor zitten ze prettig om het babybuikje heen. De Dry Touch laag in de luiers absorbeert vocht, zonder dat de luier vervolgens uitzakt.

Huggies Luiers Maat 7 zijn zacht en ademend en hebben absorberende kanalen voor een gezond babyhuidje. De flexibele pasvorm beweegt mee en biedt ongestoord speelplezier.

Voordelen Huggies

✅ Voordeliger geprijsd dan Pampers;

✅ Met een Dry Touch laag om vocht goed te absorberen;

✅ Flexibele pasvorm en elastische tailleband die meebeweegt met het babylijfje;

✅ Geschikt voor kindjes van 15 tot 30kg;

✅ Met 102 luiers in een voordeelverpakking.

Nadelen Huggies

❌ Deze luiers zijn prijziger dan luiers maat 7;

❌ In sommige reviews wordt toch geklaagd over doorlekgevaar.


Klik hier voor de beste deal

Mijn beste luier maat 7 2023

Nu we alle luiers 7 bekeken hebben, wordt het hoog tijd om een winnaar te kiezen. Wat hierbij vooral belangrijk is, is het tegen elkaar afwegen van de voor- en nadelen. Op basis daarvan heb ik Pampers Premium Protection Luier Maat 7 als beste luier 7 verkozen.

Beste luier Review 5x Test

Pampers Premium Protection Luier Maat 7 is dan misschien wat prijziger dan de luiers van, maar je krijgt er ook veel meer voor terug. Of nou ja, je kindje, natuurlijk! Zo zijn deze luiers geschikt voor baby’s van 13+kg, zitten er maar liefst 120 luiers in een maand box en die zijn allemaal dermatologisch getest. Ze bevatten geen van de 26 EU parfumallergenen en zijn gemaakt van gecontroleerde materialen die met zorg uitgekozen zijn. De drie absorberende banen houden je kindje tot wel 12 uur droog en de urine-indicator geeft aan wanneer het tijd is om te verschonen. Hoe handig is dat?! Bovendien hebben de luiers een navelvriendelijke vorm om de buik van je baby te beschermen. En tot slot is Pampers Premium Protection Luier Maat 7 in 2021 nog verkozen tot nummer 1 luier op Nederlandse kraamafdelingen. 


Klik hier voor de beste deal

Luier maat 7 ervaringen en reviews 

Ben je nieuwsgierig naar wat anderen zeggen in hun luiers 7 reviews? Dat kan ik mij goed voorstellen. Daarom heb ik van elk luier 7 een ervaring opgezocht van een klant die hier meer over duidelijk maakt.

Pampers Premium Protection Luier Maat 7 review 

Leanne heeft Pampers Premium Protection Luier Maat 7 voor haar baby gekocht. “Ik vind het prima luiers en ze zijn regelmatig in de aanbieding. Dat is fijn want dan heb ik weer voldoende op voorraad. Ik lees veel oude reviews waarin mensen klagen over de kwaliteit. Dat die minder is dan bij de losse pakken. Volgens mij is dat niet meer zo!”

Pampers Baby Dry Luiers Maat 7 review

Veerle schrijft over Pampers Baby Dry Luiers Maat 7: “Mijn kindje kan alleen maar tegen Pampers luiers en ik heb gekozen voor Baby dry omdat dat het beste werkt voor haar. Ze zijn super want ook ’s morgens met opstaan voelt ze nog droog aan. Zelfs als ze veel geplast heeft. Dus hij absorbeert goed. Ook sluit hij mooi aan bij de billen. De prijs is natuurlijk wel hoger, maar dat vind ik niet erg. De kwaliteit is namelijk super.”

Beste luier Review 5x Test

Etos Woezel Pip Luiers Maxi Plus Maat 7 ervaring 

Madelon schrijft over Etos Woezel Pip Luiers Maxi Plus Maat 7: “Mijn ietwat kleine baby past toch goed in deze luiers. Hij lekt er niet mee door. Hiervoor had ik een ander merk, maar dat was een drama. Deze van Woezel en Pip zijn heel fijn en ook voor de portemonnee. Het is ook erg duidelijk wat de voor- en achterkant is (handig voor papa).” 

Pampers Harmonie Maat 7 review

Ana vertelt over haar ervaring met Pampers Harmonie Maat 7. “Wij gebruiken ze overdag, omdat deze goed zijn voor de huid. ’s Nachts gebruiken we wel andere van Pampers (premium care), want die beschermen dan beter vinden wij. Dit is de perfecte combi voor ons.”

Huggies Luiers Maat 7 review

Mirna schrijft in haar review over Huggies Luiers Maat 7: “Dit zijn hele fijne luiers die goed aansluiten en elastiek aan de bovenkant hebben. Met drie kinderen in de luiers, ben ik een grootverbruiker. Ik heb alle merken zo ongeveer al getest, maar dit zijn toch wel een van de fijnste soorten. Ik vind vooral de elastische band prettig. Die houdt de luier op zijn plek en sluit ook goed aan.”

Meest gestelde vragen over een luier maat 7

Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen? Wil je bijvoorbeeld weten wat nu het beste luiers 7 is? Of ben je nieuwsgierig naar waarom mensen kiezen voor een luier 7? Bij de meest gestelde vragen hieronder vind je de antwoorden op die vragen, dus doe er je voordeel mee.

Beste luier Review 5x Test
Wat is het beste luier maat 7?

Het beste luier maat 7 is in mijn ogen Pampers Premium Protection Luier Maat 7. Deze luiers worden per 120 stuks in een maand box verpakt en zijn dermatologisch getest. Ze bevatten ook geen van de 26 EU allergenen. Alleen zorgvuldig uitgekozen materialen zijn gebruikt bij het ontwerp ervan. Deze luiers zijn voorzien van 3 absorberende banen om je kindje tot 12 uur lang droog te houden. En je kunt aan de urine-indicator zien wanneer het tijd wordt voor een schone luier. De navelvriendelijke vorm beschermt ook de buik van je kindje en op Nederlandse kraamafdelingen is men ook fan van deze luiers. In 2021 werden ze nog tot nummer 1 verkozen. Dat zegt genoeg!

Zijn luiers goed?

Ja, in principe zijn luiers goed. Toch lopen veel ouders tegen het probleem aan dat goedkopere luiers – zoals eigen merk – minder bescherming bieden tegen doorlekken. Of dat ze niet luchtdoorlatend zijn, waardoor hun baby uitslag krijgt of gewoon niet prettig doorslaapt ’s nachts. Daarom is het goed om ook naar alternatieven te kijken. Dat luiers van het merk Pampers bijvoorbeeld wat meer kosten, zou u niet moeten tegenhouden om toch te vergelijken. Uiteindelijk wilt u het beste voor uw portemonnee, maar ook zeker voor uw kindje. Sta daarom open voor luiers, zoals de producten die ik in dit artikel noem. Uw kleintje zal u dankbaar zijn! [1]

Waarom voor een luier maat 7 kiezen?

Waarom zou je voor een luier 7 kiezen en niet voor luiers 7 gaan? Dat is vooral omdat de kwaliteit van veel andere merken een stuk hoger ligt. Natuurlijk is de prijs daar vaak ook naar, maar voor kwaliteit betaal je nu eenmaal iets meer. Veel alternatieven bieden betere bescherming tegen doorlekken, beschermen de babybillen langer en houden deze beter droog. Daarnaast is de pasvorm vaak een stuk beter, waardoor de luiers ook comfortabeler zijn voor je kindje.

Hoe herken je goede luier maat 7?

Hoe je goede luier maat 7 herkent, is door op de volgende onderdelen te letten. Kijk allereerst of je kindje het aangegeven gewicht heeft dat bij de luiers past. Meestal is dat tussen 13+kg. Verder gaat de voorkeur vooral uit naar een elastische band om de buik en soortgelijke bandjes om de benen, om doorlekken te voorkomen. Een urine-indicator kan handig zijn om te zien wanneer het tijd is om te verschonen. Verder is een luchtdoorlatend model hygiënisch en comfortabel voor je kleintje, evenals zacht materiaal om luieruitslag en andere irritaties te voorkomen. En natuurlijk speelt de prijs voor veel mensen ook een belangrijke rol: je wilt immers niet te veel betalen als dat niet nodig is. Tegelijkertijd kost kwaliteit nu eenmaal wat meer, dus probeer geld niet de beslissende factor te laten zijn.

Conclusie beste luier maat 7 2023

Foto van Anouk van Gangelen (Ervaringsdeskundige)

Anouk van Gangelen (Ervaringsdeskundige)

Anouk van Gangelen (1992), ervaringsdeskundige en drijvende kracht achter BesteAlternatief.nl, is de vrouw van Martijn en trotse moeder van twee kinderen. Haar passie ligt bij het helpen van anderen de juiste keuzes te maken in een wereld vol merken en producten. Ontdek haar expertise en hoe ze jou kan begeleiden op BesteAlternatief.nl.Volg Anouk ook op:LinkedIn & Facebook Voor opmerkingen of vragen, mail info@bestealternatief.nl of bel 033-2022144 tijdens kantooruren.Meer ervaringen van Anouk van Gangelen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *