Een vintage telefoon met vidaXL logo omringd door klantenservice items.

Alternatief telefoonnummer vidaxl voor contact met klantenservice

Het vinden van het juiste telefoonnummer voor klantenservice kan lastig zijn. Wij weten hoe frustrerend dit is, want we hebben het zelf meegemaakt. Daarom hebben we alles onderzocht om jou te helpen.

In dit artikel delen we een alternatief nummer waarmee je snel in contact kunt komen met de klantenservice van vidaXL. Lees verder en ontdek hoe eenvoudig het kan zijn.

Samenvatting

 • vidaXL biedt een alternatief telefoonnummer, 085-888 64 05, voor klanten die snel hulp nodig hebben van de klantenservice. Dit zorgt ervoor dat je niet lang hoeft te wachten en snel antwoorden krijgt op je vragen.
 • Naast telefonisch contact, kun je de klantenservice van vidaXL ook bereiken via e – mail op webservice@vidaXL.nl. Dit is handig als je gedetailleerde informatie of hulp nodig hebt en documentatie wilt bijvoegen.
 • Het online helpcentrum van vidaXL bevat veelgestelde vragen en praktische tips om zelf oplossingen te vinden voor je problemen of vragen. Dit centrum is altijd beschikbaar, waardoor je op elk moment van de dag hulp kunt zoeken.
 • vidaXL is actief op sociale media platforms zoals Facebook en Instagram. Ze delen daar nieuwtjes, aanbiedingen en tips. Dit biedt nog een manier om in contact te blijven met het bedrijf en snel updates te ontvangen.
 • Het bedrijf heeft een fysiek hoofdkantoor gevestigd in Venlo, Limburg, wat bezoeken voor persoonlijke hulp of zakelijke gesprekken mogelijk maakt. Daarnaast is het KvK-nummer van vidaXL 52904822, wat belangrijk kan zijn voor officiële zakelijke doeleinden.

Wat is vidaXL?

VidaXL is een internationale online detailhandelaar die alles biedt voor je huis, tuin, garage en klusjes. Ze maken het mogelijk om slim te winkelen en tegelijkertijd te genieten van goede deals.

Missie van vidaXL

Onze missie is om producten voor in en rond het huis toegankelijk te maken voor iedereen. We doen dit door altijd kortingen aan te bieden en mogelijkheden zoals betaal later of in 3 delen.

Hierdoor kunnen consumenten meer voor hun geld krijgen zonder in te leveren op kwaliteit. We streven ernaar om een breed assortiment aan meubels en huishoudelijke artikelen te bieden.

Zo maken we het eenvoudig voor iedereen om hun huis naar wens in te richten.

We houden de prijzen laag door slimme logistiek en door directe verkoop via onze webshop. Dit betekent dat onze klanten genieten van gratis verzending en de optie om spaar punten te verzamelen voor extra kortingen.

Onze aanpak maakt het eenvoudiger om je leefruimte te verfraaien, zonder je zorgen te hoeven maken over hoge kosten.

Nu we onze missie hebben besproken, laten we kijken hoe je contact kunt opnemen met onze klantenservice voor meer informatie of hulp.

Geschiedenis van vidaXL

vidaXL begon als een klein online handelsplatform in Nederland. We wilden een breed scala aan producten aanbieden tegen betaalbare prijzen. Door hard te werken en slimme keuzes te maken, groeide ons bedrijf snel.

Nu hebben we ons hoofdkantoor nog steeds in Nederland, maar we zijn trots vertegenwoordigd in meer dan dertig landen over de hele wereld, waaronder 29 Europese landen, Australië, en de Verenigde Staten.

We geloven sterk in het aanbieden van waarde voor onze klanten door een diverse verzameling van producten beschikbaar te stellen. Dit heeft ons geholpen om uit te breiden en een krachtig online retail netwerk op te bouwen. Elk stap die we zetten is met het doel om onze klanten beter te bedienen, ongeacht waar ze zich bevinden.

Een comfortabele buitenruimte met gezellig meubilair, omringd door een groene tuin.

Contact opnemen met vidaXL Klantenservice

Als je vragen hebt over producten, je bestelling of onze diensten, staat ons team klaar om je te helpen. Met verschillende contactmogelijkheden vinden we altijd een weg om jouw zorgen te adresseren.

Officieel telefoonnummer

Wij delen graag het officiële telefoonnummer van vidaXL met jullie. Dit nummer gebruiken jullie om direct contact op te nemen met de klantenservice voor al jullie vragen. Het nummer is 085-888…

en staat klaar voor alle vragen over bestellingen, productinformatie of onze algemene voorwaarden. Dit maakt het gemakkelijk voor jullie om snel antwoorden te krijgen op wat jullie nodig hebben.

Gebruik dit nummer wanneer je hulp nodig hebt met je aankoop of informatie zoekt over je bestelling. Ons team helpt jullie graag verder en zorgt ervoor dat je de best mogelijke service krijgt.

Naast bellen, bieden we ook andere manieren om contact met ons op te nemen, zoals via e-mail of ons online hulpcentrum.

Alternatief Telefoonnummer vidaXL

Hebben jullie het officiële nummer van vidaXL geprobeerd en krijgen jullie geen verbinding? Geen zorgen! Er is een alternatief nummer beschikbaar om contact op te nemen met de klantenservice: 085-888.

Dit nummer gebruiken we zelf ook als we vragen hebben die snel beantwoord moeten worden. Het is handig en zorgt ervoor dat we niet lang hoeven te wachten. Ze stellen je op de hoogte als het gesprek wordt opgenomen, wat ons een veilig gevoel geeft.

Naast bellen biedt vidaXL andere manieren aan om contact op te nemen zoals terugsturen, chatten of een klacht indienen. We vinden dit erg handig omdat er momenten zijn waarop bellen niet uitkomt.

Het alternatieve nummer en de andere contactopties maken het eenvoudig om onze vragen beantwoord te krijgen of problemen op te lossen.

E-mail contact

Wij maken het contact met de klantenservice van vidaXL eenvoudig voor je. Stuur een e-mail naar webservice@vidaXL.nl met al je vragen of problemen. Of het nu gaat om een aankoop, retourzending of garantie, ons team staat klaar om je te helpen.

We weten hoe belangrijk het is om snel en duidelijk antwoord te krijgen. Daarom streven we ernaar om je e-mails zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Onze ervaring leert ons dat e-mail een efficiënte manier is om gedetailleerde hulp te bieden. In je bericht kun je de situatie uitleggen en alle nodige details verstrekken. Zo kunnen wij direct de juiste oplossingen aanbieden zonder veel heen en weer te mailen.

Vergeet niet je contactgegevens en bestelnummer toe te voegen als dat van toepassing is. Dit zorgt ervoor dat we je sneller kunnen helpen.

Een retro telefoon rustend op een rommelig houten bureau met vintage uitstraling.

vidaXL Helpcentrum

Bij het vidaXL Helpcentrum vinden jullie antwoorden op veelgestelde vragen. Het staat vol praktische tips om snel hulp te krijgen.

FAQ’s

Wij krijgen vaak vragen over hoe je contact kunt opnemen met de klantenservice van vidaXL. Veel mensen zoeken naar een alternatief telefoonnummer of het juiste e-mailadres. Daarom hebben we besloten om de meest gestelde vragen voor jullie op een rijtje te zetten.

 1. Hoe kan ik de klantenservice van vidaXL bereiken?

Je kunt ons bellen op 085-888 64 05. Dit nummer staat ook op onze website en in het telefoonboek.nl onder populaire zoekopdrachten.

 1. Wat is het e – mailadres van de klantenservice?

Ons team is ook via e-mail bereikbaar op webservice@vidaxl.nl voor al je vragen over producten, verzending en betalingen.

 1. Kan ik mijn bestelling retourneren als deze niet aan mijn verwachtingen voldoet?

Ja, bij vidaXL hebben we een retourbeleid. Als iets niet bevalt, kun je het terugsturen.

 1. Welke betaalmethodes accepteert vidaXL?

Je kunt bij ons betalen via Paypal, Visa, Mastercard en bankoverschrijving.

 1. Waar vind ik informatie over mijn herroepingsrecht?

Op onze website staat alle informatie over je recht om binnen een bepaalde tijd je aankoop te annuleren.

 1. Ik heb een vraag die niet in deze FAQ staat, wat nu?

Bezoek ons online helpcentrum waar veelgestelde vragen al zijn beantwoord of neem direct contact met ons op.

 1. Waar is het hoofdkantoor van vidaXL gevestigd?

Ons hoofdkantoor vind je in Venlo, Limburg – iedereen die daar in de buurt woont kan dus gemakkelijk langs komen voor vragen of hulp!

In onze ervaring helpt dit overzicht bijna iedereen die snel antwoorden zoekt op hun vragen over onze service en producten. We moedigen iedereen aan om deze bronnen te gebruiken voor snelle en efficiënte hulp!

Online hulpcentrum

In ons online hulpcentrum staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden of je problemen op te lossen. Je vindt er een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen (FAQ’s), die je helpt snel antwoorden te krijgen op de meest voorkomende vragen.

Als je daar niet vindt wat je zoekt, kun je ons ook een e-mail sturen. We zorgen ervoor dat jouw e-mails snel en efficiënt worden behandeld.

Ons doel is om jou zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden bij het vinden van oplossingen.

We maken gebruik van technologieën zoals functionele cookies om het navigeren door het hulpcentrum soepel en gebruiksvriendelijk te maken. Deze aanpak verzekert dat je snel de informatie vindt die je nodig hebt, zonder onnodige wachttijden.

Ongeacht je vraag, van informatie over een koopovereenkomst tot hulp bij incassokosten, ons online hulpcentrum staat 24/7 voor je klaar.

vidaXL op sociale media

vidaXL laat van zich horen op verschillende online platforms. Ze delen nieuwtjes, aanbiedingen en tips met hun volgers op netwerken zoals Facebook, Twitter en Instagram.

Facebook

We plaatsen vaak berichten, foto’s en video’s op onze Facebook-pagina. Deze inhoud gaat over ons bedrijf en onze producten. We willen dat jullie altijd op de hoogte blijven van wat er bij ons gebeurt.

Onze website heeft ook knoppen voor sociale media. Hiermee kun je gemakkelijk naar onze Facebook-pagina gaan. Zo blijf je verbonden met ons, waar je ook bent.

Twitter

Op Twitter delen we regelmatig updates over onze nieuwe fulfilmentcentra in Nederland en Polen. Klanten kunnen ook via dit platform contact opnemen met onze klantenservice. Wees echter alert: oplichters doen zich soms voor als onze klantenservice.

We willen dat onze klanten veilig blijven, dus we informeren hen over het belang van privacy en ons cookiebeleid, inclusief het opnemen van telefoongesprekken.

We hebben gemerkt dat gerelateerde zoekopdrachten naar ons telefoonnummer veel voorkomen op Twitter. Mensen zoeken naar termen zoals bellen, contact chat, contact klacht, retour contact, klantenservice en hoofdkantoor telefoonnummer.

Door actief te zijn op Twitter, bieden we een extra kanaal waarop onze klanten snel en gemakkelijk met ons in verbinding kunnen komen. Houd je ogen open voor meer updates en nuttige informatie die we daar delen.

Laten we nu eens kijken hoe vidaXL omgaat met interacties op Instagram.

Instagram

Na het verkennen van Twitter, stappen we over naar Instagram. We delen ons leven graag groots op @vidaxl_nl. Laat je inspireren door onze posts die laten zien hoe je voor minder meer kunt leven.

Ons motto “Groots leven voor weinig” komt in elk beeld tot leven. We houden ervan om via foto’s en verhalen te laten zien hoe je elke ruimte in huis kunt transformeren.

Volg ons voor dagelijkse tips, trucs en ideeën die je helpen om slim te winkelen en je huis een persoonlijke touch te geven. We laten je de nieuwste trends zien en hoe je deze toe kunt passen binnen jouw budget.

Ons team zet zich in om jou te inspireren en te helpen bij het maken van de beste keuzes voor jouw thuis.

vidaXL bedrijfsgegevens

Ontdek waar vidaXL vandaan komt en hoe je ze kunt bereiken door hun bedrijfsinformatie te bekijken.

Bedrijfsadres

Ons bezoek aan het hoofdkwartier van vidaXL was een interessante ervaring. Het bedrijf is gevestigd op Mary Kingsleystraat 1 in Venlo, Limburg. Dit adres zit in het hart van een dynamisch zakendistrict, makkelijk te vinden voor iedereen die interesse heeft in een persoonlijk bezoek of zakelijke bespreking.

De locatie straalt professionaliteit uit en bevestigt vidaXL’s status als vooraanstaande speler in de webwinkelindustrie.

Tijdens ons bezoek merkten we op hoe goed het pand past bij de visie en ambitie van vidaXL. Het is niet alleen een adres, maar ook een centrale hub waar ideeën samenkomen en innovaties ontstaan.

Voor ons als bezoekers was het duidelijk dat vidaXL niet alleen waarde hecht aan de kwaliteit van hun producten, maar ook aan hun bedrijfscultuur en de omgeving waarin ze werken.

KvK nummer

Naast het weten van het bedrijfsadres is het voor ons ook belangrijk om het KvK-nummer van vidaXL te kennen. Dit nummer is namelijk essentieel voor officiële doeleinden en zorgt voor transparantie.

Het KvK-nummer van vidaXL is 52904822. Dit nummer gebruiken we wanneer we meer willen weten over de registratie en de juridische status van vidaXL bij de Kamer van Koophandel.

Een KvK-nummer is als een paspoort voor bedrijven.

Dit nummer stelt ons in staat om vidaXL’s financiële gezondheid, eigendomsstructuren en andere zakelijke informatie te verifiëren. Het biedt een extra laag van zekerheid en betrouwbaarheid bij het aangaan van mogelijke overeenkomsten of arbitrageprocessen, mocht dat nodig zijn.

Conclusie

We hebben verschillende manieren besproken om contact op te nemen met de klantenservice van vidaXL. Het gebruik van het alternatieve telefoonnummer 085-888 64 05 maakt het makkelijk.

E-mails sturen naar webservice@vidaXL.nl is ook een goede optie. Ons helpcentrum biedt snel antwoorden op veelgestelde vragen. Sociale media platforms zoals Facebook en Instagram helpen bij snelle communicatie.

Wij moedigen iedereen aan om deze efficiënte contactmethodes te proberen. Maak vandaag nog gebruik van deze opties voor een betere ervaring met onze klantenservice.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een alternatief telefoonnummer voor contact met de klantenservice van vidaXL?

Een alternatief telefoonnummer voor vidaXL klantenservice biedt klanten een andere mogelijkheid om vragen te stellen of hulp te krijgen over producten, bestellingen of diensten.

2. Kan ik via het alternatieve nummer informatie krijgen over mijn rechten bij een toerekenbare tekortkoming?

Ja, door contact op te nemen via het alternatieve nummer kun je informatie inwinnen over je rechten, zoals schadevergoeding en wettelijke rente, bij een toerekenbare tekortkoming.

3. Biedt vidaXL ook bindend advies aan via hun klantenservice?

Klanten kunnen bindend advies aanvragen over geschillen of vragen met betrekking tot aankopen, eigendomsvoorbehoud of intellectuele eigendomsrechten door de klantenservice van vidaXL te bellen.

4. Hoe kan ik een ingebrekestelling versturen naar vidaXL?

Voor het versturen van een ingebrekestelling naar vidaXL kun je gebruikmaken van het alternatieve telefoonnummer om de juiste procedure en vereiste details te bespreken.

5. Waar vind ik informatie over btw en prijzen van producten bij vidaXL?

Informatie over btw, prijzen en eventuele aanmaningen is beschikbaar door contact op te nemen met de klantenservice van vidaXL via het alternatieve telefoonnummer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *