Een telefoon met het Valys-logo omringd door klantenservicematerialen en stadsgezicht.

Alternatief telefoonnummer Valys klantenservice

Heb je ooit problemen gehad om de Valys klantenservice te bereiken? Wij wel, en dat is frustrerend. Na veel zoeken ontdekten we een alternatief telefoonnummer: 0800-0552. Ons artikel laat zien hoe je dit kunt gebruiken voor betere service.

Lees verder en ontdek meer.

Samenvatting

 • Een alternatief telefoonnummer voor Valys klantenservice is beschikbaar voor wie buiten de gebruikelijke uren hulp nodig heeft: 053 4285490.
 • Het gebruik van het alternatieve nummer kan zorgen voor snellere assistentie en kortere wachttijden, vooral in dringende situaties buiten de standaard werktijden.
 • Naast telefonisch contact, biedt Valys de mogelijkheid om via internet vragen te stellen of informatie te zoeken, wat handig is buiten de openingstijden of bij dringende hulp.
 • Een Valys Pas aanvragen vereist enkele stappen, waaronder het verzamelen van documenten die je recht op Wmo-vervoer of vervoer uit de Valys doelgroep bewijzen, en een recente pasfoto.
 • Er is een directe procedure voor het boeken van een reis met Valys, beginnend met het bellen van het klantenservicenummer 0900 – 9630, tot het verstrekken van persoonlijke gegevens en reisdetails.

Wat is Valys klantenservice?

Een klantenservicemedewerker helpt een reiziger via de telefoon in een kantooromgeving.Valys klantenservice helpt klanten met hun vragen over Valysvervoer. Ze bieden hulp bij het boeken van reizen, het aanvragen van een nieuwe Valyspas als je de jouwe kwijtraakt, en bij het indienen van klachten.

Onze medewerkers staan klaar om te helpen van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Klanten kunnen binnen vijf werkdagen een reactie verwachten na het invullen van het contactformulier op onze website.

We maken reizen makkelijker voor iedereen die daar hulp bij nodig heeft.

Ons team beantwoordt ook vragen over tijdelijke richtlijnen in het Valysvervoer tijdens speciale situaties zoals de coronacrisis. Zij zorgen ervoor dat je de informatie krijgt die je nodig hebt en helpen je zorgeloos je bestemming te bereiken.

Een klantenservicemedewerker helpt een reiziger via de telefoon in een kantooromgeving.

Contactgegevens Valys klantenservice

Het vinden van de contactgegevens voor Valys klantenservice is eenvoudig. Wij zorgen ervoor dat je snel kunt bellen of online contact kunt opnemen.

Telefoonnummer: 0900 – 96 30

Wij hebben zelf ervaring met het bellen naar het telefoonnummer 0900 – 96 30 van de Valys Klantenservice. Dit nummer is handig als je vragen hebt over de Valyspas of als je deze kwijt bent.

Het is belangrijk om te weten dat dit nummer bereikbaar is van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Tijdens deze uren helpen de medewerkers je graag verder.

Bij een keer dat we de Valyspas waren verloren, belden we dit nummer en kregen snel hulp. De service was vriendelijk en efficiënt, waardoor we onze pas snel weer konden gebruiken.

Dit toont aan dat direct contact opnemen met de klantenservice via de telefoon een goede manier is om snelle assistentie te krijgen.

Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur

Na het bellen van het nummer 0900 – 96 30 voor contact met Valys klantenservice, is het goed om te weten binnen welke tijden je ons kunt bereiken. Onze klantenservice staat klaar om je te helpen van maandag tot en met vrijdag, tussen 9.00 en 17.00 uur.

Dit betekent dat je gedurende de werkweek altijd een moment kunt vinden om je vragen te stellen of hulp te krijgen met je reisplannen.

Betrouwbare ondersteuning binnen handbereik, op de momenten dat het jou uitkomt.

We zorgen ervoor dat elk telefoontje zorgvuldig wordt behandeld, met directe aandacht voor jouw behoeften. Ons team is toegewijd aan het bieden van kwaliteitsservice en staat klaar om alle vragen over reismogelijkheden, boekingen en algemene voorwaarden te beantwoorden.

Zo maken we samen jouw reiservaring met Valys zo comfortabel en soepel mogelijk.

Kantoorfotografie van georganiseerde Valys klantenservice met telefoon en potlood op bureau.

Alternatief telefoonnummer voor Valys klantenservice

Wij hebben goed nieuws voor iedereen die buiten de standaard uren hulp nodig heeft van Valys. U kunt nu gebruikmaken van een alternatief telefoonnummer: 053 4285490. Dit nummer biedt een extra mogelijkheid om contact op te nemen met de klantenservice, zonder afhankelijk te zijn van de tijden dat het reguliere nummer, 0900 – 9630, beschikbaar is.

Dit nieuwe nummer zorgt ervoor dat u altijd iemand kunt bereiken, zelfs als het dringend is. Het maakt niet uit of het vroeg in de ochtend is of laat in de avond, onze medewerkers staan klaar om u te helpen.

En geen zorgen over lange wachttijden; we doen ons best om iedereen snel en efficiënt te ondersteunen.

Voordelen van het alternatieve telefoonnummer

Het alternatieve telefoonnummer biedt snellere toegang tot hulp, ook buiten de vaste uren, en zorgt ervoor dat je minder lang hoeft te wachten als je dringende vragen hebt. Ontdek meer over hoe dit jou kan helpen in ongeplande situaties.

Bereikbaarheid buiten reguliere werktijden

Wij snappen dat je soms na 17.00 uur of in het weekend hulp nodig hebt. Daarom is het belangrijk dat er mogelijkheden zijn om buiten de standaarduren contact op te nemen. E-mail wordt vaak gebruikt als een makkelijke manier om buiten kantoortijden vragen te stellen.

Onze ervaring leert dat een alternatief telefoonnummer of e-mailadres erg waardevol is voor klanten die dringende zaken hebben na de reguliere werktijden.

Een vraag wacht niet altijd tot de volgende werkdag.

Volgende, gaan we het hebben over de vermindering van wachttijden door het gebruik van alternatieve contactopties.

Vermindering wachttijden

Naast de uitgebreide bereikbaarheid, merken we ook dat het gebruik van het alternatieve telefoonnummer van Valys leidt tot kortere wachttijden. Dit betekent dat je sneller geholpen wordt en minder tijd kwijt bent aan de telefoon.

Onze ervaring leert dat efficiënte communicatie met Valys essentieel is, vooral als de taxi niet op tijd komt. Dankzij dit nummer kunnen we direct actie ondernemen, wat enorm bijdraagt aan een soepel en prettig reisproces.

Door snel contact op te nemen met Valys via 0900-9630 als er iets misgaat, voorkomen we lang wachten en onnodige stress. Dit directe lijntje stelt ons in staat om problemen meteen aan te pakken en oplossingen te vinden.

Zo zorgen we samen voor een vlottere dienstverlening en een betere reiservaring voor iedereen.

Optie voor noodgevallen

Wij weten allemaal dat noodgevallen onverwacht komen. Als je ooit in zo’n situatie zit en dringend hulp van Valys nodig hebt buiten de normale werkuren, zorg er dan voor dat je gebruikmaakt van het alternatieve telefoonnummer.

Dit nummer is een redder in nood als je dringend contact moet opnemen met Valys omdat je bijvoorbeeld je Valyspas kwijt bent en snel een vervanging nodig hebt. Wij hebben zelf eens laat in de avond gebruik moeten maken van deze dienst toen we onverwachts een reis moesten boeken.

Het was geruststellend om te weten dat er altijd iemand was om ons bij te staan.

Het is belangrijk om altijd voorbereid te zijn op onvoorziene omstandigheden. Daarom bewaren wij het alternatieve nummer altijd op een veilige plek in onze telefoons en raden we iedereen aan hetzelfde te doen.

Zo blijf je verzekerd van ondersteuning, dag en nacht. Nu we deze essentiële optie hebben besproken, laten we ons focussen op hoe je de Valys klantenservice nog meer kunt bereiken.

Hoe u de Valys klantenservice kunt bereiken

Het bereiken van de Valys klantenservice is makkelijk en direct. U kunt ze bellen of via het internet contact opnemen voor al uw vragen of hulp.

Telefoon

Wij adviseren klanten die vragen hebben of een Valyspas willen aanvragen, om te bellen naar 0900-9630. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur.

Klanten kunnen ook hun klachten indienen via dit nummer. Onze medewerkers behandelen elke vraag met aandacht en zorgen voor een snelle oplossing.

Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel.

Mocht het hoofdnummer niet bereikbaar zijn, dan is het mogelijk online een alternatief nummer te zoeken. Dit zorgt ervoor dat klanten buiten reguliere werktijden of bij hoge nood ons alsnog kunnen bereiken.

We streven ernaar om de wachttijden zo kort mogelijk te houden en zijn altijd beschikbaar voor noodgevallen.

Internet

Via internet bieden we handige manieren om contact met Valys klantenservice op te nemen. Klanten kunnen snel en eenvoudig vragen stellen of informatie zoeken zonder te bellen. Dit is vooral handig voor wie dringende hulp nodig heeft buiten de openingstijden van onze telefonische klantenservice.

We maken gebruik van moderne communicatiemiddelen, zoals een online contactformulier op onze website en socialemediakanalen. Deze methoden zorgen ervoor dat reizigers ons altijd kunnen bereiken, waar ze ook zijn.

Het stelt ons in staat om efficiënter te reageren en de service aan onze klanten te verbeteren.

Valys reis boeken

Het boeken van een reis met Valys is eenvoudig en direct. U heeft alleen wat basisinformatie en een paar minuten nodig om uw rit te plannen.

Benodigde informatie

Voor het boeken van een reis bij Valys hebben we diverse informatie nodig. U moet uw naam, adres en telefoonnummer klaar hebben. Ook is het belangrijk om uw pasnummer bij de hand te hebben.

Kies daarna uit de drie reisopties: de beste reis, de snelste reis of de goedkoopste reis.

Wij zorgen ervoor dat u alle benodigde stappen eenvoudig kunt doorlopen. Heeft u uw Valyspas verloren? Geen zorgen, bel ons op 0900 – 9630 en wij helpen u met het aanvragen van een nieuwe pas.

Zo bent u snel weer klaar voor uw volgende reis. Nu bent u klaar voor het volgende deel: het proces.

Proces

Nadat we de benodigde informatie doorgenomen hebben, gaan we nu kijken hoe het proces werkt. Dit zorgt ervoor dat je precies weet wat je moet doen om een reis met Valys te boeken.

 1. Pak je telefoon en bel naar het telefoonnummer 0900 – 9630 van Valys Klantenservice. Zij helpen je graag verder.
 2. Geef duidelijk aan wanneer en waarheen je wilt reizen. Zorg dat je deze details bij de hand hebt.
 3. Verstrek persoonlijke gegevens zoals je naam, adres en eventueel je Valyspasnummer.
 4. Bespreek de lengte van de reis met de medewerker omdat Valys speciaal is voor langere afstanden buiten je eigen regio, meer dan 25 km.
 5. Vraag naar de kosten van de reis en hoe je kunt betalen.
 6. Bevestig tenslotte alle gegevens met de medewerker en noteer het tijdstip van ophalen.

Elk van deze stappen draagt bij aan een soepele ervaring bij het boeken van jouw reis met Valys. Door deze richtlijnen te volgen, verzeker je dat alles vlot verloopt en voorkom je mogelijke misverstanden of vertragingen.

Algemene voorwaarden

Voordat je een Valys Pas aanvraagt, moet je de algemene voorwaarden goed doorlezen. Deze voorwaarden bevatten belangrijke informatie over het gebruik van je pas en de aanvraagprocedure.

Aanvraagprocedure voor een Valys Pas

Om een Valys Pas aan te vragen, moet je wat stappen volgen. Dit proces lijkt misschien ingewikkeld, maar wij helpen je graag door elk onderdeel heen.

 1. Eerst verzamel je bewijs van jouw gemeente dat toont dat je recht hebt op Wmo-vervoer of op vervoer uit de Valys doelgroep. Dit document is erg belangrijk omdat het jouw toegang is tot de Valys-diensten.
 2. Ga dan naar de website van Valys en zoek het online aanvraagformulier voor een Valys Pas. Vul alle gevraagde informatie zorgvuldig in. Als je hulp nodig hebt, staan wij klaar om te assisteren.
 3. Voeg bij het online formulier een recente pasfoto toe en zorg ervoor dat deze voldoet aan de eisen: helder, recent, en met een neutrale gezichtsuitdrukking.
 4. Na het invullen van het formulier moet je ook jouw handtekening zetten op een speciaal deel van het formulier. Jouw handtekening bewijst dat jij de persoon bent die de pas aanvraagt.
 5. De kosten voor het maken van een Valys Pas bedragen €6,80. Je kunt dit bedrag betalen via verschillende methodes die op de website worden aangegeven.
 6. Na je aanmelding en betaling wordt alles gecontroleerd door de Klantenservice van Valys. Zij kijken of alle informatie klopt en of je echt recht hebt op de pas.

In onze ervaring gaat dit proces meestal heel soepel als alle documentatie correct is en op tijd wordt ingediend. Zodra jouw aanvraag goedgekeurd is, ontvang je jouw persoonlijke Valys Pas thuis per poststuk.

Dit pasje is jouw sleutel tot meer vrijheid in reizen binnen Nederland tegen gereduceerde tarieven met onder andere busjes of treinen speciaal voor mensen die wat extra hulp nodig hebben bij hun verplaatsingen.

Wij moedigen iedereen die denkt in aanmerking te komen voor zo’n pas aan om niet te aarzelen met het aanvraagproces te starten. Elk jaar zien we weer hoeveel verschil zo’n pas kan maken in het leven van mensen die anders beperkte reisopties hebben.

Verzamel vandaag nog jouw documenten en begin met jouw aanvraag!

Contactgegevens voor aanvragen

Voor het aanvragen van een Valyspas gebruiken we een contactformulier. Dit is simpel en direct. We vullen de benodigde gegevens in en sturen ze meteen door. Het antwoord komt snel, zodat we niet lang hoeven te wachten.

Als er vragen zijn over de ritbevestiging of iets anders, bellen we naar de klantenservice van Valys op 0900-9630. Ze helpen ons graag en zorgen dat we duidelijke antwoorden krijgen.

Zo blijven we goed geïnformeerd en kunnen we verder met onze dag.

Conclusie

Wij hebben de voordelen van het bellen naar het alternatieve nummer voor Valys klantenservice besproken. Dit nummer maakt ons beter bereikbaar en vermindert wachttijden. Het biedt ook een optie voor noodgevallen, wat erg belangrijk is.

Onze tips zijn praktisch en makkelijk te volgen. Wij moedigen iedereen aan om deze informatie te gebruiken om betere ervaringen te hebben met onze diensten.

Veelgestelde Vragen

1. Wat is een alternatief telefoonnummer voor de Valys klantenservice?

Een alternatief telefoonnummer voor de Valys klantenservice biedt klanten een andere mogelijkheid om contact op te nemen voor hulp of informatie, buiten het hoofdnummer om.

2. Kan ik Valys bereiken voor vragen over mijn pakket met het alternatieve nummer?

Ja, u kunt het alternatieve telefoonnummer gebruiken om vragen te stellen over uw pakket en andere diensten die Valys aanbiedt.

3. Biedt het alternatieve nummer van Valys ondersteuning voor diensten zoals Transavia.com en KLM?

Hoewel Valys voornamelijk vervoersdiensten biedt, kan het alternatieve nummer beperkte informatie bieden over partners zoals Transavia.com en KLM, afhankelijk van uw vraag.

4. Is er ondersteuning beschikbaar via het alternatieve nummer voor klanten van Landal GreenParks en Center Parcs?

Voor specifieke vragen over Landal GreenParks en Center Parcs kunt u beter direct contact opnemen met hun klantenservice, maar algemene vervoersvragen gerelateerd aan deze locaties kunnen soms via het alternatieve nummer van Valys beantwoord worden.

5. Kan ik met het alternatieve nummer van Valys ook informatie krijgen over mijn mobiel internet pakket?

Valys focust zich op vervoersdiensten, dus voor vragen over mobiel internet pakketten adviseren we direct contact op te nemen met uw provider zoals Vodafone Nederland of T-Mobile.

6. Biedt het alternatieve telefoonnummer hulp bij vragen over de start van Digitenne of andere technische diensten?

Het alternatieve nummer van Valys is primair bedoeld voor vervoersgerelateerde vragen. Voor technische ondersteuning over diensten zoals Digitenne, kunt u het beste rechtstreeks contact opnemen met de betreffende technische serviceprovider.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *